Духова шафа VENTOLUX BLANCO - AT172255 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа VENTOLUX BLANCO - AT172255 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар автомобильный видеорегистратор, купить с доставкой в Сумы, рекомендуем вам диск hdd, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить игровую, обратите внимание на воздуходувка, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на акб бесперебойника, предлагаем вам сделать выбор ручной заклепочник и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Рекомендуем купить новый процессор в нашем магазине, а также флешка карты с доставкой по Славянску.
  • Предлагаем ознакомиться с pla пластик, либо посудомойки, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO
Духова шафа VENTOLUX BLANCO

Духова шафа VENTOLUX BLANCO - AT172255

Код товару: AT172255
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір білий, Об'єм 56 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 56 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, нижний нагрев с обдувом, нижний нагрев, гриль, большой гриль
Особливості тангенциальный вентилятор, утапливаемые регуляторы, тангенциальный вентилятор
Габарити 59.5 × 59.5 × 56.5 см
Вага 28, 34
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Духова шафа VENTOLUX BLANCO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична вбудовувана духовка є сучасним аналогом печі, а тому нинішню кухню складно собі уявити без такого незамінного компонента, як вбудовувана електродуховка. Якщо ви збираєтеся купити вбудовувану духову шафу - то це той самий інструмент хорошого кулінара, за допомогою якого з'являється на світ безліч смачних і корисних кулінарних шедеврів.

Багато кулінарні шедеври готуються в духовці. Якщо кулінарія – одне з Ваших хобі, то Ви напевно знаєте, про те, що на сучасній кухні не обійтися без кращої духової шафи. І навіть якщо Ви готуєте лише час від часу, хороша електрична вбудовувана  духова шафа зробить процес готування приємним і безтурботним, а якість Ваших страв – прекрасною.

Сучасні електричні духовки буквально роблять все за Вас – їм потрібні лише Ваші вказівки. Час, тип страви, температура, інтенсивність і гріюча поверхня – завдяки регулюванню цих характеристик Ви можете повністю довірити процес приготування Ваших улюблених страв Вашій духовці.

Сучасні духовки – це швидкий і зручний спосіб приготування практично будь-якої страви. У сукупності з новітніми системами безпеки, автовідключення і режимом самоочищення такі електричні вбудовані духовки являють собою ідеальний агрегат для приготування здорової та смачної їжі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані