Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass) - AT172644 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass) - AT172644 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с 3d реальности, либо память, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на винчестер пк, предлагаем вам сделать выбор материал 3d и заказать с доставкой в Александрии.
  • Предлагаем вам товар монитор компьютер, купить с доставкой в Кропивницкий, рекомендуем вам шкаф, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить камеру в нашем магазине, а также очки 3д с доставкой по Каменскому.
  • Быстро и удобно купить лазерный нивелир, обратите внимание на квадрокоптер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)
Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)

Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass) - AT172644

Код товару: AT172644
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 63 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 63 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев, конвекция, гриль, верхний нагрев
Тип направляющих рельефные
Особливості тангенциальный вентилятор, отсрочка старта, звуковой сигнал окончания работы
Размеры ниши для встраивания 56 x 57.5 x 56 см
Габарити 59.8 х 59.5 х 56 см
Вага 37
Виробник Borgio
Опис

Придбати Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Borgio OFA 100.00 (Black Glass)

Шукайте зручну у використанні і стильну духову шафу? Тоді Вам ідеально підійде модель BORGIO OFA 100.00, яка підкреслить і додасть вишуканості в дизайн Вашої кухні. Духовка оснащена 6-режимами, завдяки чому Ви зможете приготувати будь-який, навіть найбільш вишукане блюдо. Наявність вентилятора на задній стінці духовок забезпечить рівномірний розподіл гарячого повітря всередині камери, як наслідок Ви більше не побачите підгоріли країв в приготованому блюді і більш того - Вам не потрібно перевертати його через деякий час, тому як запікання буде проводитися одночасно з усіх боків.

Управління в духовками є вельми простим і зрозумілим. Воно здійснюється за допомогою механічної трьох ручок, розташованих на панелі управління. Ними Ви можете виставити один з 6 режимів для приготування, відрегулювати температуру в камері духовки, а також запрограмувати час приготування, по закінченню якого духовка вимкнеться і пролунає звуковий сигнал. Також можна виставити таймер в режим ручного приготування і самому контролювати час процесу приготування. Саме не улюблене заняття - це, мабуть, чистка духовки після приготування їжі.

Ми подбали про те, щоб максимально полегшити цей процес. Для цього духовки BORGIO OFA 100.00 покриті антипригарной емаллю легкої очищення, яка позбавлена ??пір, тому прибрати залишилися на ній частки їжі або краплі жиру з неї не складе особливих проблем. Дані духовки оснащені тангенціальним охолодженням. Будучи досить місткою - об'ємом 63 літра, духовки є одночасно і економічними маючи клас енергозбереження А.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані