Духова шафа VENTOLUX AMSTERDAM - AT172667 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа VENTOLUX AMSTERDAM - AT172667 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа VENTOLUX AMSTERDAM

Духова шафа VENTOLUX AMSTERDAM - AT172667

Код товару: AT172667
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 56 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 56 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2000 Вт
Додаткові функції таймер, нижний нагрев, конвекция, гриль, верхний нагрев
Тип направляющих рельефные
Особливості утапливаемые регуляторы, тангенциальный вентилятор, вентилятор охлаждения, быстрый нагрев духовки
Габарити 59.4 х 59.4 х 54.3 см
Вага 32.5
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Духова шафа VENTOLUX AMSTERDAM Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Представляємо стильну і функціональну вбудовувану духову шафу від Ventolux AMSTERDAM. Ця духова шафа відмінно поєднується з кухонними меблями і технікою і додасть приміщенню сучасний вигляд. Крім прекрасного зовнішнього вигляду духовка володіє високими технічними параметрами.

Головне достоїнство моделі VENTOLUX AMSTERDAM - це місткість, адже об'єм шафи становить 56 л. Для приготування різних страв Ви можете використовувати режими: верхній і нижній нагрівальний елементи, верхній і нижній нагрівальні елементи+вентиляція, повний гриль, повний гриль+вентиляція, нижній нагрівальний елемент+вентиляція, нагрівальний елемент вентиляції. З очищенням духовки Ви легко впораєтеся, так як її покриття - емаль легкого очищення. Варто так само відзначити тангенціальну систему вентиляції. У духовці VENTOLUX AMSTERDAM також передбачено внутрішнє освітлення та вентилятор охолодження.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані