Духова шафа MINOLA OE 6632 WH - AT172689 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа MINOLA OE 6632 WH - AT172689 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа MINOLA OE 6632 WH

Духова шафа MINOLA OE 6632 WH - AT172689

Код товару: AT172689
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір білий, Об'єм 66 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 66 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 1500 Вт
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев, конвекция, верхний нагрев
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы
Вага 32.5
Виробник MINOLA
Опис

Придбати Духова шафа MINOLA OE 6632 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа MINOLA OE 6632 WH

Призначена для приготування їжі шляхом запікання, гасіння, томління, смаження. При наявності певних аксесуарів в такій техніці відмінно готуються страви парової кухні. Що стосується випічки - в цій сфері представленої духовці конкурентів немає.

Великий обсяг. Великий обсяг камери цього духової шафи відкриває перед вами чималі можливості в приготуванні. По-перше, ви можете приготувати велику партію їжі за раз. По-друге, камера, що вміщає в себе 66 літрів, розроблена для створення великих страв без поділу на частини.

Режим конвекції. За рахунок застосування особливого підходу до розподілу гарячого повітря, режим конвекції істотно скорочує час на приготування страви. Випічка рівномірно пропікається, тому що вентилятор примусово переміщує повітря всередині, не залишаючи непрогрітих місць.

Підсвічування камери. Внутрішня порожнина духовки добре освітлена встановленими всередині лампами. За рахунок цього ви завжди зможете візуально контролювати ступінь готовності їжі. Очищення камери також сні вимагає багато зусиль, коли добре видно ступінь її забруднення.

Емаль легкого очищення. Спеціальне покриття робочої порожнини духової шафи сприяє легкому очищенню його від забруднень. Вам достатньо лише скористатися м'якою губкою з неагресивним побутовою хімією, і духовка засяє, як нова!

Розморожування продуктів. Виробник подбав не тільки про те, щоб духову шафу був інструментом створення їжі. Він здатний працювати в якості розморожуючою техніки.

Подвійні дверцята. Подвійне скло дверей використовується в якості термозахисту: внутрішнє бере весь жар на себе, а зовнішнє залишається холодним. Забудьте про опіках - це безпечна побутова техніка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані