Духова шафа INTERLINE HK 560 GR - AT172736 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа INTERLINE HK 560 GR - AT172736 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR
Духова шафа INTERLINE HK 560 GR

Духова шафа INTERLINE HK 560 GR - AT172736

Код товару: AT172736
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип електрична, Колір сірий, Об'єм 58 л, Управління механічно-електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Grey
Об`єм 58 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Количество программ 5
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, нижний нагрев, гриль, верхний нагрев
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы, тангенциальный вентилятор
Габарити 59.5 х 56 х 55.5 см
Вага 25.9 кг
Виробник INTERLINE
Опис

Придбати Духова шафа INTERLINE HK 560 GR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильна і функціональна духова шафа Interline HK 560 GR стане вірним помічником в приготуванні смачних страв для вас і ваших домашніх. За допомогою цього 59-літрової духової шафи ви зможете легко приготувати смачні частування для вашої родини або святкового торжества. При цьому кухонна техніка споживає мало електроенергії і маркується класом енергоефективності А.

Духова шафа Interline HK 560 GR оснащена 5 вбудованими програмами, які включають конвекцію і популярну функцію гриля. Режим конвекції дозволяє готувати якісно і швидко при збереженні соковитості продуктів. Емальоване покриття стінок духовки легко відмивається звичайними миючими засобами. Для охолодження дверцят і корпусу духовки передбачено тангенціальне охолодження. На панелі управління встановлений зелений індикатор включення духовки і червоний температурний індикатор.

Компанія INTERLINE виробляє і поставляє побутову техніку, яку відрізняє висока якість і оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші тільки за відомий бренд, переплачуючи в рази, і вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливо співвідношення ціна / споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадка про фірму виробника протягом дня.

Компанія INTERLINE пропонує побутову техніку ексклюзивної якості, так як її виробництво ведеться на лініях, сконструйованих з урахуванням останніх технологічних досягнень. Всі виробничі потужності відповідають вимогам: строгий, багатоступінчастий контроль; передове технічне оснащення; відповідність галузевим міжнародним стандартам; екологічність виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані