Духова шафа VENTOLUX DUBLIN - AT172754 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа VENTOLUX DUBLIN - AT172754 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Духова шафа VENTOLUX DUBLIN

Духова шафа VENTOLUX DUBLIN - AT172754

Код товару: AT172754
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір кремовий, Об'єм 62 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір кремовый
Об`єм 62 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції нижний нагрев, конвекция, гриль, верхний нагрев
Особливості тангенциальный вентилятор, автоматическое защитное отключение
Габарити ширина 60 см
Вага 30, 34
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Духова шафа VENTOLUX DUBLIN Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична вбудована духовка є сучасним аналогом печі, а тому нинішню кухню складно собі уявити без такого незамінного компонента, як вбудована електродуховка. Якщо ви збираєтеся купити вбудовану духову шафу - то це саме той інструмент хорошого кулінара, за допомогою якого з'являється на світ безліч смачних і корисних кулінарних шедеврів.
Блюдо, приготоване не на плиті, а в печі, володіє особливим смаком, а деколи можна порівняти з справжнім витвором мистецтва.
Духовки електричні давно перестали бути гнітюче одноманітними, і тепер можна вибрати духову піч практично будь-якого кольору і конфігурації, яка буде ідеально гармоніювати з конкретно взятим інтер'єром.

Духова шафа VENTOLUX DUBLIN
Кремовий колір набирає все більшу популярність. Слідуючи популярним тенденціям, бренд VENTOLUX також випускає серію витяжок, варильних поверхонь і духових шаф у світло – бежевому кольорі. Серед них – духова шафа Dublin. Основна перевага цієї моделі – в зручних утоплюваних ручках і витонченому світло – кремовому кольорі.

Духовка оснащена емаллю легкого очищення, завдяки якій Вам досить протерти стінки і деко губкою зі спеціальним засобом. Або Ви можете використовувати очищення парою. Для цього потрібно налити в деко воду, довести температуру в духовці до 180 градусів і через 30-40 хвилин залишиться тільки протерти внутрішню частину духовки чистою ганчіркою і жир легко видалиться.

Переваги електричної духової шафи DUBLIN:
- Зручність в управлінні завдяки захованим утоплюваним ручкам.
- Самі необхідні програми для приготування м'яса, риби, запіканок або тортів.
- Оптимальний обсяг 62 л.
- Витончений кремовий колір.

Потіште себе і своїх близьких корисними стравами з духовки VENTOLUX DUBLIN.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані