Духова шафа VENTOLUX MONTREAL - AT172926 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа VENTOLUX MONTREAL - AT172926 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа VENTOLUX MONTREAL

Духова шафа VENTOLUX MONTREAL - AT172926

Код товару: AT172926
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір пісочний, Об'єм 65 л, Управління механічно-електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір песочный
Об`єм 65 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, нижний нагрев с обдувом, нижний нагрев, гриль, большой гриль
Тип направляющих проволочные
Особливості тангенциальный вентилятор
Размеры ниши для встраивания 60 х 56 х 60 см
Габарити 59.5 х 59 х 56 см
Вага 29
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Духова шафа VENTOLUX MONTREAL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа VENTOLUX MONTREAL виконана в легкому і вишуканому класичному стилі за сучасними технологіями і стандартам якості. Красиві лінії універсального дизайну прекрасно поєднуються з простором будь-якої кухні. Висока якість забезпечує надійну роботу протягом тривалого періоду часу.

Електрична духова шафа Ventolux MONTREAL володіє стандартними розмірами і оснащений сенсорним управлінням. Шафа покритий емаллю легкої очищення, яка не викликає складнощів в процесі чистки. Модель укомплектована гратами для гриля і листом. Особливістю даного шафи є наявність утоплювані ручок і тангенціальною системи вентиляції. У моделі передбачено дев'ять різних програм приготування.

За допомогою духовки Ventolux MONTREAL ви зможете максимально обмежити своє перебування на кухні. Ця ідеальна помічниця економить час, завдяки наявності великої кількості функцій, які значно облягають процес приготування. Максимальну ступінь захисту господині духовки забезпечує потрійне скло дверцят.

Торгова марка Ventolux на сьогоднішній день є одним з лідируючих брендів в Україні. Вони відомі на нашому ринку побутової техніки вже 5 років і пройшли жорстоку конкуренцію і непрості економічні умови останніх років і при цьому змогли завоювати довіру і повагу з боку покупців. Секрет успіху Ventolux полягає насамперед у тому, що він знає, як задовольнити запити покупців, в тому числі і найвимогливіших, і вишуканих.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані