Духова шафа Gefest ДА 602-02 - AT173117 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gefest ДА 602-02 - AT173117 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа Gefest ДА 602-02

Духова шафа Gefest ДА 602-02 - AT173117

Код товару: AT173117
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір білий, Об'єм 52 л, Управління механічно-електронне, Система очищення традиційна, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 52 л
Управление механическо-электронное
Система очистки традиционная
Тип гриля електрична
Мощность гриля 1200 Вт
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, таймер, конвекция, гриль с обдувом, гриль + нижний нагрев, гриль, вертел
Тип направляющих проволочные
Особливості жировой фильтр
Размеры ниши для встраивания 58 x 56 x 55 см
Габарити 59.5 х 59.8 х 56.5 см
Вага 31.7 кг
Виробник Gefest
Опис

Придбати Духова шафа Gefest ДА 602-02 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Gefest ДА 602-02 - це багатофункціональна духова шафа, яка відкриє для вас нові можливості приготування. Ця електрична модель працює під управлінням поворотних перемикачів. Завдяки 52 літрам внутрішньої камери, духова шафа забезпечить більше місця для ваших улюблених страв і більший вибір розміщення для оптимального приготування. Головні переваги моделі - багаторежимність (конвекція, гриль з рожном та інші), наявність вентилятора охолодження.

Знайдіть спокій завдяки функції автоматичного вимкнення за таймером цієї духової шафи. Таймер духової шафи, сигналізує про закінчення приготування – це просто мрія кухаря, зайнятого кількома справами відразу. Ставший вже звичним гарячковий темп нашого життя не завжди дозволяє вчасно згадати про печеню в духовій шафі або тости на грилі. Ця функція автоматично відключає прилад після закінчення заданого часу, дозволить уникнути ситуацій, коли забута духова шафа нагадує про себе густим димом з кухні.

Завдяки внутрішньому підсвічуванню можна дізнаватися ступінь готовності страв, не відкриваючи дверцята і не випускаючи тепло. Електрична духова шафа Gefest ДА 602-02 здатна втілити в життя найсміливіші кулінарні рецепти. Різноманітність режимів і місткість роблять її ідеальним вибором для сучасної господині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані