Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO - AT173284 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO - AT173284 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO
Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO

Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO - AT173284

Код товару: AT173284
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 66 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 66 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, нижний нагрев, гриль, верхний нагрев
Тип направляющих съемные
Особливості вентилятор охлаждения
Размеры ниши для встраивания 58 x 56 x 55 см
Габарити 59.5 х 58.5 х 52.5 см
Вага 30.8 кг, 32.5
Виробник PERFELLI
Опис

Придбати Духова шафа PERFELLI BOE 6610 BL RETRO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична духова шафа Perfelli BOE 6610 BL RETRO має простий і елегантний дизайн, а також дозволяє готувати найрізноманітніші страви для великої родини, використовуючи 6 режимів нагріву. Духовка оснащена конвекцією - яка поширює рівномірно тепло, завдяки цьому Ваше м'ясо - м'яке, соковите з апетитною скоринкою. Таймер дозволить спланувати роботу духової шафи. Усередині духовки вбудовано підсвічування яка розсіює освітлення і створює прекрасну видимість страви.

Технології та стиль. При розробці духових шаф Perfelli були враховані останні технологічні тенденції, побажання споживачів і стильні тренди сучасного ринку вбудованої техніки. В результаті ми отримали високоякісний продукт, який вигідно підкреслить особливості саме Вашої кухні. Екологічна продукція Всі компоненти абсолютно безпечні для Вашого здоров'я.

При виробництві застосовуються тільки первинні матеріали, які піддаються повторній переробці. Продукція дозволяє економити природні ресурси під час її експлуатації. Відповідність вимогам і стандартам ЄС. Духові шафи Perfelli не тільки стильне доповнення Вашого інтер'єру, але і надійний помічник в домашніх справах. Можна сміливо довіряти Perfelli, адже наша продукція відповідає вимогам і стандартам ЄС.

Дзвінкий повітря, витонченість в чарівному поєднанні з пристрастю, силою і міццю - це все Італія. І якщо стоїть якийсь бренд згадки її імені, то тільки для того щоб прославити найбільше спадщина тонкого смаку і неповторного стилю. Бренд Perfelli створений донести цю спадщину, через натхнення від володіння технікою, що відбиває всю пишноту багатовікової культури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані