Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black) - AT173529 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black) - AT173529 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black)
Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black)
Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black)
Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black)

Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black) - AT173529

Код товару: AT173529
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 66 л, Управління механічно-електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 7,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 66 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Количество программ 7
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Количество стекол дверцы 3
Додаткові функції традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев с обдувом, малый гриль, конвекция, гриль с обдувом, большо
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы, тангенциальный вентилятор, отсрочка старта, звуковой сигнал окончания работы
Размеры ниши для встраивания 56 x 57.5 x 56 см
Габарити 59.8 х 59.5 х 56 см
Вага 37
Виробник Borgio
Опис

Придбати Духова шафа Borgio OMO 201.00 (Black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильні моделі духовок Borgio OMO 201.00 (Black) оснащені панелями управління і дверцятами виконаними з загартованого скла, стануть незамінними помічниками на Вашій кухні. Вони випускаються в чотирьох варіантах - біле, бежеве і чорне скло, а також нержавіюча сталь. За допомогою даної духовки Ви зможете приготувати будь-яку страву - овочі, м'ясо, борошняні вироби. Просто виберете один необхідний, з семи режимів, якими наділена BORGIO OMO 201.00 і активуйте комбінацію нагрівальних елементів.

Не замислюючись готуйте страви будь-яких розмірів, адже камера духової шафи BORGIO OMO 201.00 має обсяг 66 л. Як і у всіх духовках марки Borgio в дверцятах даної моделі 3 скла, що, по-перше, зроблено для безпеки і знижує ризик отримання опіку при доторканні до переднього скла до нуля, а, по-друге сприяє збереженню температури всередині камери, запобігаючи додатковий витрата електроенергії. Завдяки цьому духовки Borgio мають клас енергоспоживання А і витрачають лише 2100 Вт.

Корисним доповненням є повністю втоплені ручки управління, завдяки яким процес очищення панелі управління стає вельми простим, а також виключається можливість випадкового включення духовки. Чи не хочете чекати поки приготується блюдо? Завдяки наявності таймерів Ви легко зможете спланувати час, коли страва повинна бути приготоване.

Мабуть, саме не улюблене заняття - це чистка духовки після приготувань. Ми подбали про те, щоб звести до мінімуму Ваші зусилля. Тепловідбивне внутрішньо скло дверцят легко виймається і чиститься. Камери в духовках Borgio мають спеціальне антипригарне покриття. Також дуже зручними в чищенні є хромовані напрямні, які для зручності виймаються.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані