Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL - AT173530 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL - AT173530 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL
Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL

Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL - AT173530

Код товару: AT173530
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 66 л, Управління механічно-електронне, Система очищення каталітична, емаль легкої очистки, Кількість програм 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 66 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки, каталитическая
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2000 Вт
Додаткові функції электронные часы, традиционный с конвекцией, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев, конвекция, г
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы, съемная дверца духового шкафа, звуковой сигнал окончания работы, задняя каталитическая самоочищающаяся
Размеры ниши для встраивания 59.5 x 56 x 55 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 54.5 см
Вага 34
Виробник ELEYUS
Опис

Придбати Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL - це просто незамінна річ, яку гідно оцінить кожен кулінар. Стильний сучасний дизайн, оптимальний продуманий функціонал, просте управління і легкий догляд роблять духову шафу справжнім експертом стилю і смаку. Ми подбали про те, щоб духову шафу ELEYUS STELLA 6006 BL CL створив ідеальний ансамбль з іншого вбудованою технікою нашого бренду і став окрасою Вашої кухні на довгі роки.

Електрична духова шафа ELEYUS STELLA 6006 BL CL має внутрішній об'єм 66 л, який дозволить з легкістю приготувати страви будь-яких обсягів для всієї родини. Клас енергоефективності «А» дозволить істотно економити на електроенергії - близько 50% в порівнянні з іншими електроприладами. Споживана потужність духової шафи становить лише 2,4 кВт, однак при цьому він швидко нагрівається і Вам не доведеться довго чекати потрібної температури.

Для духової шафи ELEYUS STELLA 6006 BL CL підібрано оптимальний набір з 6-ти режимів - верхній нагрів, нижній нагрів, нагрів верхній + нижній, нагрів верхній + нижній + конвекція, гриль, розморожування. Завдяки функції конвекції температура в духовій шафі вирівнюється через постійної циркуляції гарячого повітря, що дозволяє страв рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на декількох рівнях і розширити діапазон приготування цілому.

Дверцята і панель управління духовки ELEYUS STELLA 6006 BL CL виготовлені з білого загартованого скла - привабливого зовні і легкого у догляді довговічного матеріалу. Духова шафа обладнаний надійними, продумано розташованими механічними ручками управління + сенсорними кнопками, а також дисплеєм. Для приготування доступні 4 рівня рельєфних направляючих.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані