Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17 - AT173555 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17 - AT173555 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17

Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17 - AT173555

Код товару: AT173555
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір коричневий, Об'єм 52 л, Управління механічно-електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Коричневий
Об`єм 52 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 1200 Вт
Додаткові функції турбо-гриль, традиционный с обдувом, традиционный нагрев, таймер, нижний нагрев, конвекция, кольцевой нагревательный элемент + о
Тип направляющих телескопические, проволочные
Размеры ниши для встраивания 58 x 56 x 55 см
Габарити 59.8 х 59.5 х 56.5 см
Вага 32.9 кг
Виробник Gefest
Опис

Придбати Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Gefest ДА 622-02 К17 - це багатофункціональна електрична духовка з вишуканим дизайнерським виконанням, яка вбудовується в кухонний гарнітур. Модель, відрізняючись відмінним співвідношенням якості та ціни, порадує власника своєю відмінною функціональністю.

Функціонал цієї моделі дозволить приготувати будь-яку задумане вами блюдо - це і гриль, і конвекція в сукупності з нижнім нагрівом, різні комбінації режимів, а так само об'ємна підсвічування духовки. Духова шафа об'ємом 52 літри чудово впорається з непростим завданням якісно приготувати і нагодувати вашу сім'ю смачними стравами.

Практична сторона духовки на відмінному рівні. Спеціальний сенсорний таймер в Gefest ДА 622-02 К17 значно полегшують працю господині, так само як і легке у догляді внутрішнє покриття камери духової шафи. Клас енергоспоживання - A. Електронний дисплей дозволяє налаштувати таймер, встановивши його на необхідне для Вас час, а зрозумілі органи управління з легкістю вибрати потрібний режим. Додатковим плюсом духовки можна вважати телескопічні напрямні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані