Духова шафа ARDESIA C 060 B - AT173956 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ARDESIA C 060 B - AT173956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа ARDESIA C 060 B
Духова шафа ARDESIA C 060 B

Духова шафа ARDESIA C 060 B - AT173956

Код товару: AT173956
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 60 л, Управління механічне, Система очищення легка очистка, Кількість програм 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 60 л
Управление механічна
Система очистки легкая очистка
Количество программ 5
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный нагрев, таймер, размораживание, нижний нагрев, конвекция, гриль
Особливості тангенциальный вентилятор, съёмное стекло
Габарити 60 х 60 см
Виробник ARDESIA
Опис

Придбати Духова шафа ARDESIA C 060 B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ARDESIA C 060 B
Традиційне кулінарне мистецтво приносить ще більше задоволення, коли в хід йдуть сучасні технології. Незалежна духовка ARDESIA C 060 B володіє 6 режимами нагріву, серед яких - верхній нагрів, нижній нагрів, конвекція, гриль. Повітря розподіляється оптимально для найкращого результату готування. Зручність користування забезпечують таймер, захисне відключення, дуже важливо, що є підсвічування камери.

Цей мультифункціональний духова шафа стане незамінним помічником на вашій кухні. Незалежна електрична духовка ARDESIA C 060 B обсягом 65 літрів оснащена конвекцією і грилем. Безпека використання забезпечує охолоджуване подвійне скло дверцят. Простоту і комфорт в експлуатації електричної духовки надає механічне управління і таймер з автоматичним відключенням. Корпус духової шафи ARDESIA C 060 B виготовлений з високоякісного металу пофарбованого в чорний колір. Камера духовки покрита емаллю легкого очищення.

ARDESIA - італійський бренд, який існує з 1952 року. У АRDESIA використовуються передові технології. Матеріали в ARDESIA абсолютно першого класу, так як ми відбираємо тільки краще з самим трепетним увагою. ARDESIA втілює в собі істинно італійські принципи виробництва в поєднанні з найсучаснішими технологіями, кращими матеріалами і ноу-хау, розробленими в співпраці з компаніями світового рівня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані