Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001) - AT186946 - купити Блоки керування в Києві й Україні, доступні ціни на Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001) - AT186946 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001)
Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001)
Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001)

Пульт управління жестами FIBARO Swipe Z-Wave Біла (FGGC-001) - AT186946

Код товару: AT186946
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип установки настільний. Сумісність з протоколом Z-Wave так. Радіочастота передачі 868.42 МГц. Дальність передачі бездротового сигналу 30 м. Живлення АА 1,5 В (4 шт) або 5В DC. Діапазон робочих температур 0 ° C - + 40 ° C. Робоча вологість не більше 90%. Розміри 178 х 130 х 29 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник FIBARO
Опис

Пульт управління жестами Z-Wave Fibaro Swipe - це новий щабель в галузі управління вашим Розумним будинком і усіма пристроями в ньому. Це інноваційний пристрій дозволяє відмовитися від натискання клавіш, кнопок і перемикачів - тепер система реагує на ваші жести! Swipe може працювати як від 4 батарейок, так і від кабелю microUSB.
Це компактний пристрій від Fibaro використовує технологію Z-Wave, дозволяючи пульту витрачати мінімум енергії і видавати при цьому максимум продуктивності. «Начинка» цього ергономічного керуючого компонента укладена в компактний корпус, оснащений держателем. Ви без зусиль зможете вмонтувати Swipe в стіну, розмістити на полиці, на столі і навіть під столом - всюди, де вам сподобається його розташувати. Корпус пульта може бути чорним або білим, завдяки чому чудово впишеться в переважна кількість інтер'єрів. Зовсім не потрібно постійно дивитися на темний екран, адже пульт управління жестами Z-Wave Fibaro Swipe також прекрасно використовується як цифрова фоторамка. Цей пульт може бути корисний вам в безлічі випадків - їм легко можуть користуватися діти, якщо їх руки забруднені. Ваші батьки не повинні будуть розбиратися в шрифті на екрані, а зможуть управляти потрібними пристроями не встаючи з крісла. Якщо ви слухаєте музику або дивіться телевізор, можна регулювати звук за допомогою жесту, а не пульта.
Залишаючи будинок ви можете просто помахати пульту, тоді він запустить запрограмоване включення всіх охоронних систем. Використовувати цей пристрій можна не тільки вдома. Наприклад, в переговорній кімнаті компанії ви зможете вразити партнерів, керуючи обстановкою або презентацією всього лише помахом руки. Компактний, економічний і стильний пульт від Fibaro позбавить вас і ваших близьких від необхідності користуватися пультами для управління Розумним будинком. З ним ваше життя стане ще приємніше і простіше.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані