Телевізор Samsung UE40J5200 (UE40J5200AUXUA) - AT019142 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung UE40J5200 (UE40J5200AUXUA) - AT019142 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Samsung UE40J5200 (UE40J5200AUXUA)

Телевізор Samsung UE40J5200 (UE40J5200AUXUA) - AT019142

Код товару: AT019142
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 40", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 200 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 40
Тип телевизора LED, Smart TV
Частота развертки панели 200 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Digital Clean View, Wide Color Enhancer
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 1 х USB, 2 х HDMI, CI, антенный, аудиовход
Процессор изображения HyperReal
Підтримувані формати AAC, AIF, AIFF, APE, BMP, FLAC, JPEG, M, M4A, MID, MIDI, MP3, MPA, MPO, MTS, OGG, PNG, SVI, TP, TRP, TS, VOB, VRO, WAV, WMV
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Samsung UE40J5200 (UE40J5200AUXUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Samsung UE40J5200AUXUA - відчуєйте нову реальність в форматі Full HD
Новий рівень реалізму в системі домашніх розваг. Завдяки двократному збільшенню дозволу в порівнянні з дозволом звичайних HD телевізорів, ваш Full HD телевізор дозволить випробувати нові відчуття занурення у світ віртуальної реальності та відчути себе учасником подій, що відбуваються на екрані. Вже з перших хвилин перегляду зображення у форматі Full HD ви більше не захочете дивитися ваші улюблені ТВ програми і фільми в звичайному стандартному дозволі. Відкрийте для себе всю красу віртуальної реальності в форматі Full HD.

Чудове зображення з яскравими живими фарбами
Використання новітньої технології розширення діапазону передачі кольору Wide Color Enhancer Plus дозволяє істотно поліпшити якість зображення, включаючи передачу деталей. Зверніть увагу на багатство кольорової палітри, яка відображається на екрані завдяки цій технології.

Роз'єми HDMI
Роз'єми HDMI перетворюють телевізор в головний елемент вашого домашнього центру розваг. Перевага HDMI полягає в тому, що по одному кабелю в телевізор можна одночасно передавати сигнал відео і звуку найвищої якості з будь-якого пристрою, що підтримує цей інтерфейс. Завдяки наявності функції ConnectShare Movie, можна просто під'єднати ваш зовнішній жорсткий диск або USB накопичувач до USB роз'єму телевізора Samsung UE40J5200AUXUA і почнуть відтворюватися на екрані телевізора записані музичні записи, фільми і фотографії.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані