Маршрутизатор ASUS RT-AC86U - AT191540 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор ASUS RT-AC86U - AT191540 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Маршрутизатор ASUS RT-AC86U
Маршрутизатор ASUS RT-AC86U
Маршрутизатор ASUS RT-AC86U
Маршрутизатор ASUS RT-AC86U
Маршрутизатор ASUS RT-AC86U

Маршрутизатор ASUS RT-AC86U - AT191540

Код товару: AT191540
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.73 Гбіт/с), n (до 450 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Режими роботи точка доступу, провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, 3G маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 5 ГГц, 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Додаткові порти USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.73 Гбит/с), n (до 450 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с), a (до 54 Мбит/с)
Режимы работы точка доступа, проводной маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, 3G маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 5 ГГц, 2.4 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Тип антени съемные + внутренние
Количество антенн 4
Защита информации WPS, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPA-PSK, WPA-ENT, WEP
Поддержка транспортных протоколов PPTP, PPPoE, L2TP, IPSec, DHCP
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбит/с), IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.11n, IEEE
Удаленное управление WEB-интерфейс
Ширина 220 мм
Висота 160 мм
Глибина 83 мм
Вага 872 г
Дополнительные порты USB
Опис

Придбати Маршрутизатор ASUS RT-AC86U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Asus RT-AC86U — двохдіапазонний маршрутизатор з підтримкою Wi-Fi 802.11 ac.

Швидкий і потужний
Маршрутизатор RT-AC86U – це новітнє геймерське рішення, що володіє неймовірно високою швидкістю (до 2917 Мбіт/с по мережі Wi-Fi) і наділене додатковими функціями, розробленими спеціально для любителів комп'ютерних ігор.

Технологія NitroQAM
Безпрецедентно високу швидкість передачі даних по бездротовій мережі – до 2917 Мбіт/с – забезпечує технологія NitroQAM. Плавне відтворення потокового відео і онлайн-ігри без найменших лагів – все це буде доступно для кожного користувача мережі Wi-Fi, організованої на базі даного маршрутизатора.

Подвійне прискорення
Зниження затримок при передачі мережевих пакетів.

Вбудована система мінімізації лагів
Швидкість мережевої гри залежить від маршруту, яким відправляються пакети з її даними. Система Gamers Private Network від компанії WTFast служить для автоматичної оптимізації цього маршруту, що дозволяє значно знизити мережеві затримки і мінімізувати кількість втрачених пакетів. Користувач RT-AC86U може скористатися такою оптимізацією безкоштовно в цілому ряді онлайн-ігор* для одного клієнтського пристрою за своїм вибором.

Адаптивна функція QoS
За допомогою функції QoS користувач може задати пріоритет використання мережевого з'єднання, вибравши один з попередньо встановлених режимів. Наприклад, у режимі одиночної гри вся пропускна здатність маршрутизатора буде виділена під ігрове додаток, щоб мінімізувати затримки при передачі даних. Дана функція сумісна з усіма популярними ігровими консолями, включаючи PlayStation 3, PlayStation 4, PS4 Pro, PlayStation Vita, Wii U, 3DS і Xbox One.

Технологія MU-MIMO
Однією з технологій, спрямованих на підвищення швидкості передачі даних, є MU-MIMO, яка, на відміну від своєї попередниці MIMO, дозволяє декільком клієнтським пристроям підключатися до маршрутизатора одночасно на максимальній підтримуваної ними швидкості**.

Розширена зона охоплення мережі Wi-Fi
Наявність в даному маршрутизаторі потужних антен і технології Range Boost означає більшу зону покриття бездротової мережі Wi-Fi. Впевненою передачі радіосигналу також сприяє технологія формування променя AiRadar.

Потужний процесор
RT-AC86U оснащується двоядерним процесором з частотою 1.8 ГГц, який володіє приголомшливою обчислювальної продуктивністю. Саме завдяки йому маршрутизатор здатний передавати дані з високою швидкістю – понад 110 МБ/с по інтерфейсу USB і до 1600 Мбіт/с по проводовому інтерфейсу (WAN-LAN)***.

Система безпеки AiProtection
За безпеку від зовнішніх атак і збереження конфіденційних даних відповідає технологія AiProtection, розроблена спільно з компанією Trend Micro. Вона забезпечує захист всіх підключених до домашньої мережі цифрових пристроїв, у тому числі тих, які не володіють власними антивірусними системами (наприклад, пристрої класу інтернет речей).

Інформаційна безпека
Технологія AiProtection дозволяє відключати встановлений на комп'ютер антивірусне програмне забезпечення і брандмауер на час геймерської сесії, щоб вивільнити процесорні ресурси і уникнути випадкової блокування ігрових даних через надто суворих захисних установок.

Мобільний додаток Router Asus
Оскільки мобільні пристрої стали невід'ємним атрибутом сучасної людини, фахівці Asus розробили додаток Router Asus, яке дозволяє управляти різними функціями маршрутизатора прямо зі смартфона або планшета – без завантаження комп'ютера:

Користувальницький інтерфейс AsusWRT
Виріб наділене зручним графічним веб-інтерфейсом AsusWRT, який дозволяє швидко налаштувати інтернет-з'єднання і гнучко налаштувати всі параметри пристрою.

Безліч інтерфейсів
Маршрутизатор RT-AC86U є чотири провідних порти Gigabit Ethernet, тому ви зможете зробити з нього центральний елемент інфраструктури свого цифрового будинку, підключивши відразу декілька пристроїв, наприклад, розумний телевізор, ігрову консоль, медіа-плеєр.

Підключення мережевих пристроїв
Інтерфейс USB, представлений портами USB 3.1 Gen1 і USB 2.0, дозволяє підключити до маршрутизатора Asus зовнішній жорсткий диск, принтер або 3G/4G-модем і використовувати їх як загальнодоступний мережевий ресурс.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані