Маршрутизатор D-Link DIR-815/AC - AT028146 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор D-Link DIR-815/AC - AT028146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Маршрутизатор D-Link DIR-815/AC

Маршрутизатор D-Link DIR-815/AC - AT028146

Код товару: AT028146
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), ac (до 867 Мбіт/c), Режими роботи провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 5 ГГц, 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Додаткові порти USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник D-Link
Стандарт Wi-Fi 802.11 a (до 54 Мбит/с), ac (до 867 Мбит/c), b (до 11 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), n (до 300 Мбит/с)
Режимы работы Wi-Fi маршрутизатор, проводной маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 2.4 ГГц, 5 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Тип антени несъемные
Оперативная память 64 МБ
Количество антенн 4
Защита информации WEP, WPA, WPA2, WPS
Поддержка транспортных протоколов DHCP, IGMP, IPSec, L2TP, PPPoE, PPTP
Соответствие сетевым стандартам 802.11b, 802.11g, 802.11n, IEEE 802.11a
Функции межсетевого экрана NAT, SPI, демилитаризованная зона (DMZ), фильтрация IP-адресов, фильтрация MAC-адресов, фильтрация содержимого URL
Удаленное управление WEB-интерфейс
Ширина 202 мм
Висота 28
Глибина 132 мм
Вага 360 г
Дополнительные порты USB
Опис

Придбати Маршрутизатор D-Link DIR-815/AC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор D-Link DIR-815 / AC
Маршрутизатор оснащений USB-портом для підключення USB-модема, за допомогою якого ви зможете оперативно підключатися до мережі Інтернет. Крім того, ви можете підключити до USB-порту маршрутизатора USB-накопичувач, який буде використовуватися в якості мережевого диска, або принтер.

Бездротовий інтерфейс
Використовуючи бездротовий маршрутизатор DIR-815 / AC, ви зможете швидко організувати високошвидкісну бездротову мережу вдома і в офісі, надавши доступ до мережі Інтернет комп'ютерів і мобільних пристроїв практично в будь-якій точці (в зоні дії бездротової мережі). Одночасна робота в діапазонах 2.4 ГГц і 5 ГГц дозволяє використовувати бездротову мережу для широкого кола завдань. Маршрутизатор може виконувати функції базової станції для підключення до бездротової мережі пристроїв, що працюють за стандартами 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n і 802.11ac (зі швидкістю безпровідного з'єднання до 1167 Мбіт / с).

Захищений бездротовий зв'язок
У маршрутизаторі реалізовано безліч функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує декілька стандартів безпеки (WEP, WPA / WPA2), фільтрацію підключаються по MAC-адресу, а також дозволяє використовувати технології WPS і WMM.

Крім того, пристрій обладнаний кнопкою для виключення / включення Wi-Fi-мережі. У разі необхідності, наприклад, їдучи з дому, ви можете вимкнути бездротову мережу маршрутизатора одним натисканням на кнопку, при цьому пристрої, підключені до LAN-портів маршрутизатора, залишаться в мережі.

Розширені можливості бездротової мережі
Можливість налаштування гостьовий Wi-Fi-мережі дозволить вам створити окрему бездротову мережу з індивідуальними настройками безпеки і обмеженням максимальної швидкості. Пристрої гостьовій мережі зможуть підключитися до Інтернету, але будуть ізольовані від пристроїв і ресурсів локальної мережі маршрутизатора.

Інтелектуальний розподілу Wi-Fi-клієнтів буде корисна для мереж, що складаються з декількох точок доступу або маршрутизаторів D-Link - налаштувавши роботу функції на кожному з них, ви забезпечите підключення клієнта до пункту доступу (маршрутизатора) з максимальним рівнем сигналу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані