Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING) - AT191804 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING) - AT191804 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING) - AT191804

Код товару: AT191804
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта (модель) NVIDIA GeForce RTX 2060, Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1365/1710, Процесор (режим ОС, тактова частота GPU/Boost), МГц 1395/1740, Відеокарта (об'єм пам'яті) 6 ГБ тип пам'яті) gDDR 6, Розрядність шини пам'яті, біт 192, Частота роботи шини пам'яті, МГц 14000, Додаткове живлення 6 pin, 8 pin, Версія DirectX 12, Займаних слотів (ширина) 2,5, Штрихкод

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Максмально подключаемых мониторов 4
Порт DisplayPort (mini/micro) 2 x DisplayPort v1,4
Порт HDMI (mini/micro) 2 x HDMI v2,0b
Підсвітка подсветка корпуса
Занимаемых слотов (ширина) 2.5
Версия OpenGL 4.5
Тип упаковки коробка
Количество ядер CUDA 1920
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Технологии ASUS GPU Tweak II, NVIDIA G-Sync, Super Alloy Power II
Дополнительное питание 6 pin, 8 pin
Опис

Придбати Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6GB GDDR6 Gaming Advanced Strix (STRIX-RTX2060-A6G-GAMING) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Відеокарта ASUS серії Strix (Advanced Edition): графічний процесор GeForce RTX 2060 із мікроархітектурою NVIDIA Turing, 6 ГБ відеопам'яті GDDR6, оптимізовані вентилятори Wing-blade, форм-фактор 2,5 слота, безшумний режим роботи.

  • Відеокарти ASUS серії GeForce RTX використовують графічні процесори NVIDIA з мікроархітектурою Turing та сумісні з платформою розробки додатків RTX. Результат – у 6 разів більша продуктивність порівняно з моделями попереднього покоління та підтримка сучасних технологій штучного інтелекту та трасування променів у режимі реального часу.
  • DirectX 12: Інноваційні візуальні ефекти та методи рендерингу роблятьігри ще більш реалістичними.
  • NVIDIA ShadowPlay: Записуйте високоякісні відеоролики, організуйте прямі трансляції ігрового процесу та показуйте все це своїм друзям!
  • Запатентовані вентилятори Wing-Blade створюють підвищений повітряний тиск при зниженому шумі в порівнянні зі звичайними. Вони мають пиленепроникну конструкцію (сертифікація IPX5) і можуть повністю зупинятися під низькими навантаженнями, роблячи відеокарту безшумною.
  • Технологія MaxContact забезпечує покращене відведення тепла від графічного чіпа за рахунок двократного збільшення площі контакту між ним і основою кулера.
  • Технологія Auto-Extreme покращує надійність готового продукту за рахунок повністю автоматизованого виробництва.
  • Технологія Super Alloy Power II: високоякісна елементна база та потужна системаживлення.
  • Технологія FanConnect II: два роз'єми для системних вентиляторів.
  • Програмне забезпечення GPU Tweak II дозволяє легко керувати всіма параметрами відеокарти.

Затьмарюючи конкурентів

Використовуючи передовий процесор NVIDIA та безліч ексклюзивних технологій ASUS, відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2060 готова подарувати геймерам фантастичні враження від комп'ютерних ігор. Автоматизований процес виробництва гарантує бездоганну якість пристрою, а кулер із оптимізованими вентиляторами Wing-blade дозволяє графічному чіпу Turing показати себе у всій красі. І все це - під вашим повним контролем, адже цілий арсенал зручних утиліт дає можливість налаштовувати всі параметри відеокарти на свій смак.

Безшумний режим роботи. Інтелектуальне регулювання вентиляторів

Прималому та середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижчою за 55°, вентилятори зупиняються і кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовому рівні шуму. Якщо температура підвищиться, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Технологія MaxContact. Максимальний контакт

Технологія MaxContact дозволяє зробити поверхню основи радіатора, встановлений на графічному процесорі, більш гладкою. Площа контакту збільшена вдвічі порівняно із звичайними радіаторами, що значно покращує тепловідведення.

Технологія Auto-Extreme. Автоматизований процес виробництва

Процес виробництва всіх відеокарт серії ROG Strix повністю автоматизований (технологія Auto-Extreme). Зазвичай паяння елементів наскрізного та поверхневого монтажуздійснюється в окремі етапи, а технологія Auto-Extreme дозволяє зробити це за один, що зменшує термічне навантаження на компоненти та робить непотрібним застосування твердих хімікатів для очищення. Результат – менший вплив виробництва на довкілля, економія електроенергії та надійніший кінцевий продукт.

Підсилювальна рама. Особливо міцна конструкція

Щоб підсилити конструкцію відеокарти ROG Strix GeForce RTX 2060, на ній використовується спеціальна рама, що запобігає вигину та скручування друкованої плати.

GPU Tweak II Моніторинг та налаштування

У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, за допомогою якої можна отримати повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера: змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботу вентиляторів.відстежувати дані апаратного моніторингу тощо. GPU Tweak II допоможе вам отримати максимум від вашої відеокарти!

Підсвічування Aura

Стильне світлодіодне підсвічування Aura, реалізоване на кожусі та підсилювальній пластині відеокарти, підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні з візуальними ефектами, що зачаровують. Її колір може змінюватися в залежності від температури або такт вашої улюбленої музики. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвічування різних компонент синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync - їм відзначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвічування від ASUS!

Режим невидимки. Вимкнення підсвічування

Деколи ми втомлюємося від буйства фарб. Ось чому відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2060 оснащена зручною кнопкою режиму невидимки. Достатньо одногонатискання - і все її підсвічування моментально згасне.

Два профілі BIOS

Що у вас у пріоритеті: знижена температура графічного чіпа чи менше шуму від відеокарти? У режимі Performance вентилятори обертатимуться на вищій швидкості, щоб утримувати температуру на максимально низькому рівні, а в режимі Quiet відеокарта буде тихішою за рахунок деякого збільшення температури при тому ж енергоспоживання та продуктивності. Для ще більш гнучкого настроювання системи охолодження скористайтесь нашою ексклюзивною утилітою GPU Tweak II.

Технологія NVIDIA G-SYNC. Адаптивна синхронізація

Відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2060 підтримує технологію NVIDIA G-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрана монітора із частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-Sync усувається неприємнийефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані