Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA - AT196632 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA - AT196632 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA
Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA

Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA - AT196632

Код товару: AT196632
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 55", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Частота розгортки панелі 200 Гц, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, VESA VESA (200x200мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 55
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, QLED - телевизор, 4K-телевизоры
Частота развертки панели 200 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Технологии улучшения изображения Supreme UHD Dimming, Q Viewing Angle, Q HDR Elite, Q Contrast Elite, Q Color, HDR 10+, Digital Clean View, Contrast Enhancer, Au
Мощность динамиков 60 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, 4 х HDMI, Антенный, CI+, 3 х USB, 1 х RJ-45, RS-232C, Bluetooth, 1 x Спутниковый вход
Операційна система Tizen
Энергопотребление 255 Вт
Размеры с подставкой 1231.2 x 789.1 x 284.3 мм
Размеры без подставки 1231.2 x 707.1 x 38.9 мм
Вес с подставкой 23.2
Частота обновления PQI 3700
Процессор изображения Q Engine
Вес без подставки 19.5
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Samsung QE55Q9FNAUXUA

Колір. Три слова - понад мільярд кольорів. Дивіться улюблені шоу і фільми з самими реалістичними, точними і яскравими квітами. Ви зможете побачити все, навіть ледь вловимі, ??відтінки кольору в кожній сцені, точно так же, як якщо б ви спостерігали все це вживу. Обсяг кольору. Телевізор Q9F забезпечує 100-відсоткове значення показника «обсяг кольору», що означає, що він максимально розширює діапазон точних, насичених і високодеталізованих квітів, які ви можете побачити на екрані телевізора.

Телевізор Q9F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями в найтемніших ділянках кожної сцени на екрані, навіть якщо в кімнаті буде включено всі освітлення. Технологія Direct Full Array Elite. Технологія Direct Full Array Elite підкреслює навіть найдрібніші деталі, безпосередньо контролюючи кожну окрему світлову одиницю. Таким чином темні ділянки будуть темніші, а світлі - більш яскравими.

Покриття антивідблиску Ultra Black Elite. Спеціальне покриття антивідблиску Ultra Black Elite мінімізує відбиття світла на екрані телевізора Q9F і підвищує контрастність. Q HDR Elite (HDR 10+). Ви побачите неможливе завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR 10+) - зображення очима режисера і дрібні деталі об'єктів, прихованих в самих темних і світлих фрагментах зображення.

Що таке HDR 10+. Удосконалена технологія HDR - HDR 10+ забезпечує точну оптимізацію кольору, контрасту і деталей. UHD Alliance. QLED-телевізори були сертифіковані об'єднанням UHD Alliance як відповідні вимогам UHD Premium, що підтверджує, що UHD-контент показується вам в його теперішньому вигляді.

4K Ultra HD. Телевізори Q9F відповідають стандарту premium 4K Ultra High Definition згідно з вимогами Асоціації споживчої електроніки (CEA). Ultra HD. Якість зображення і дисплей Ultra High Definition телевізорів Q9F з логотипом ULTRA HD відповідають високим технічним вимогам організації DIGITALEUROPE.

Телевізор, який прослужить довго. Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольору і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років.

Вигоряння екрана - це постійний дефект на ділянках екрану телевізора, який може бути викликаний переглядом одного і того ж зображення або сцени протягом тривалого часу.

Чудова якість зображення завдяки більш потужному процесору Q Engine. Неймовірно швидкий процесор аналізує контент і забезпечує максимально високу якість зображення. Дивіться на зображення, а не на телевізор. Телевізор Q7F повністю змінить ваше уявлення про перегляд різного контенту з його вишуканою елегантністю і стилем.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані