Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12 - AT196695 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12 - AT196695 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12
Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12
Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12
Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12

Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12 - AT196695

Код товару: AT196695
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 55", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, VESA VESA (300x200 мм), Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 55
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (300x200 мм)
Технологии улучшения изображения Micro Dimming, HDR
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 20 Вт
Інтерфейси підключення 1 х цифровой аудио-выход, Composite, Component, 3 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45
Энергопотребление 63 Вт
Размеры с подставкой 1244.2 x 783.5 x 262.8 мм
Размеры без подставки 1244.2 x 719 x 83.2 мм
Вес с подставкой 18
Частота обновления PPI 700
Процессор изображения Pixel Plus Ultra HD
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA-PRO (версия 9 и 10), WMA, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SRT, SMI, AAS, WMV9/VC1, VP9, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1
Вес без подставки 15.4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 55PUT6162/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор PHILIPS 55PUT6162 / 12

4K Ultra HD: неперевершена якість зображення з високою роздільною здатністю. Роздільна здатність телевізора Ultra HD в 4 рази перевершує дозвіл звичайного телевізора Full HD. Завдяки 8 мільйонам пікселів і нашій унікальній технології Ultra Resolution, рівень якості зображення буде найкращим з можливих: чим вище якість вихідного контенту, тим краще дозвіл і зображення на екрані.

Підвищена контрастність і перенесення кольорів і висока чіткість зображення завдяки HDR Plus. Розширений динамічний діапазон HDR Plus - це новий стандарт якості відеозаписів, що підвищує контрастність і поліпшує передачу кольору на різних системах домашніх розваг. Оцініть неповторні відчуття при перегляді контенту з живим відтворенням кольорів - в точній відповідності з оригіналом. Завдяки встановленому стандарту світлі ділянки зображення стають ще яскравіше, підвищується контрастність, забезпечується більш широкий діапазон кольорів і поліпшується деталізація.

Smart TV: досліджуйте для себе абсолютно новий світ. Відкрийте для себе інтелектуальні можливості цього телевізора. Налаштуйте потокову передачу фільмів, відео або ігор, купуючи їх в онлайн-магазинах. Переглядайте минулі передачі з улюблених телеканалів і насолоджуйтеся широким вибором інтернет-додатків в Smart TV. Гранована центральна підставка. При розробці гранованою центральної підставки ми зупинили свій вибір на витонченої глянцевою чорною обробці, яку доповнили ультратонкой похилій ніжкою, - в результаті дизайн телевізора легко впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

Насолоджуйтеся якістю зображення Ultra HD з Pixel Plus Ultra HD. Насолоджуйтесь чіткістю зображення 4K Ultra HD. Процесор Philips Pixel Plus Ultra HD оптимізує якість зображення і забезпечує плавну передачу сцен з неймовірною деталізацією і глибиною. Ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням 4K з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного. Галерея додатків Philips відкриває доступ до розваг. Галерея додатків Philips - це велика колекція онлайн-додатків, до яких ви отримаєте доступ, як тільки підключіть Smart TV до мережі Інтернет.

Удосконалена обробка звуку для дивно чистого звучання. Порив вітру, падіння листа на землю, звук шин при швидкісній їзді ... завдяки цим маленьким деталям події на екрані стають більш реалістичними. Збираючи такі елементи воєдино, технологія обробки звуку від Philips дозволяє досягти дивно чистого звучання. Тепер ви можете в точності оцінити задумку режисера: якісна студійна обробка звуку підтримує відтворення оригінального аудіоконтенту, а також при необхідності покращує звучання, гарантуючи глибокі баси, чітку передачу діалогів і разючу точність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані