Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12 - AT197997 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12 - AT197997 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12
Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12

Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12 - AT197997

Код товару: AT197997
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2-HD, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, VESA VESA (400x200мм), Колір панелі срібло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 49
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2-HD, цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C
VESA VESA (400x200мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Ultra Resolution, Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Composite, Component, Scart, 4 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 3 х USB, 1 х RJ-45, 1 x Спутниковый вход
Операційна система Android
Энергопотребление 99 Вт
CPU Quad-Core
Flash Memory 16G
Размеры с подставкой 1099 x 643 x 79 мм
Размеры без подставки 1099 x 693 x 220 мм
Вес с подставкой 12.5
Підтримувані формати JPEG, WMA-PRO (версия 9 и 10), WMA, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SRT, SMI, WMV9/VC1, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1, MKV, HEVC, H264/MPEG-4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 49PUS6501/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор PHILIPS 49PUS6501 / 12

Абсолютно нові враження від перегляду завдяки фонової підсвічуванні Ambilight. Ви доклали всіх зусиль, щоб зробити будинок затишним і комфортним. Чому ж не вибрати телевізор, який підкреслить витончений дизайн інтер'єру? Унікальна технологія Philips Ambilight візуально розширює межі екрану і підсилює враження від перегляду за рахунок проекції світлового ореолу по двох сторонах від екрану. Ця технологія збільшує яскравість і насиченість фарб, дозволяючи повністю зануритися в те, що відбувається на екрані.

Оцініть неймовірні можливості процесора Quad Core і вбудованою ОС Android. Завдяки процесору Philips Quad Core і ОС Android вам гарантовані незабутні враження від улюблених ігор. ОС Android легко справляється з поставленими завданнями, забезпечуючи швидке переміщення по меню телевізора, зручну роботу з додатками і легке відтворення відеофайлів, щоб ви могли повною мірою насолодитися улюбленими розвагами.

Хмарний ігровий сервіс - якісні ігри для користувачів будь-якого віку. У хмарному ігровому сервісі міститься безліч якісних ігор будь-якого рівня для користувачів будь-якого віку. Виберіть гру, яка буде вам до смаку, і насолоджуйтеся нею прямо на телевізорі!

4K Ultra HD: неперевершена якість зображення з високою роздільною здатністю. Телевізор Ultra HD в 4 рази перевершує дозвіл звичайного телевізора Full HD. Завдяки 8 мільйонам пікселів і унікальної технології Ultra Resolution якість зображення не буде залежати від вихідного контенту. Покращена чіткість і глибина зображення, чудовий контраст, плавне і природне рух і бездоганна деталізація.

Micro Dimming Pro для високої контрастності. Micro Dimming Pro оптимізує контрастність зображення на телевізорі в залежності від умов освітлення. Спеціалізоване ПО аналізує зображення в 6400 областях, що гарантує високу контрастність, якісне і реалістичне зображення - як вдень, так і вночі.

Вигнута підставка: неповторний стиль. На створення зігнутої підставки Philips нас надихнула сучасна архітектура. Стильний, лаконічний дизайн і відкрита конструкція, обробка з високоякісного полірованого хрому і елегантні лінії - чудове рішення для будь-якої кімнати.

Насолоджуйтеся яскравим зображенням з Pixel Precise Ultra HD. Телевізори Philips 4K Ultra HD досконалі в кожній деталі. Процесор Philips Pixel Precise Ultra HD перетворює будь-яке зображення в зображення з роздільною здатністю UHD, щоб ви могли насолоджуватися високою чіткістю і плавністю динамічних сцен і чудовою контрастністю зображення. Більш глибокі відтінки чорного і яскраві відтінки білого, насичені кольори і природне перенесення кольорів - в будь-який час і з будь-якого джерела.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані