Телевізор SONY KD55AF9BR2 - AT198080 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD55AF9BR2 - AT198080 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2
Телевізор SONY KD55AF9BR2

Телевізор SONY KD55AF9BR2 - AT198080

Код товару: AT198080
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 55", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, VESA VESA (400x200мм), Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 55
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, OLED - телевизор, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (400x200мм)
Тип матриці OLED
Технологии улучшения изображения Triluminos Display, Super Bit Mapping, Object-based Super Resolution, Motionflow XR, Live Colour Technology, HDR10, Dolby Vision
Мощность динамиков 98 Вт
Інтерфейси підключення 1 х цифровой аудио-выход, Composite, 4 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 3 х USB, 1 х RJ-45, Bluetooth, 2 x Спутниковый вход
Операційна система Android
Энергопотребление 401 Вт
Flash Memory 16G
Размеры с подставкой 1228 x 709 x 320 мм
Размеры без подставки 1228 x 711 x 86 мм
Вес с подставкой 30
Процессор изображения X1 Ultimate
Підтримувані формати JPEG, WMA, WAV, MP3, FLAC, AC4, AAC, XVID, WebM, VP8, MPEG2PS, MPEG-2, MPEG-1, MP4, MOV, MJPEG, AVC
Вес без подставки 23.8
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD55AF9BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KD55AF9BR2

Насолоджуйтеся реалістичною картинкою. Оцініть ідеальне поєднання звуку і картинки на OLED-телевізор 4K HDR і насолодитеся реалістичністю зображення завдяки технології MASTER Series і OLED-екраном.

Посилення контрастності всіх кольорів на OLED-екрані. Завдяки процесору обробки зображень X1 Ultimate цей OLED-телевізор відтворює глибокий чорний колір і реалістично передає інші кольори. Технологія Pixel Contrast Booster покращує контрастність і забезпечує вражаючу яскравість.

Максимальна реалістичність. Завдяки неймовірній обчислювальної потужності процесор обробки зображень X1 Ultimate виявляє сотні різних об'єктів на екрані і покращує яскравість, деталізацію і передачу кольору так, що все виглядає чітким і надзвичайно реалістичним.

Об'ємне звучання. Завдяки технології Acoustic Surface Audio + звук відтворюється з різних точок, прямо як в концертному залі. Три приводу і два потужних сабвуфера забезпечують багатовимірний навколишній звук, який дарує незабутні враження від розваг.

Джерело неймовірного звуку. Якщо використовувати OLED-телевізор AF9 як центральну АС, озвучка фільмів, вокальні та інструментальні партії будуть неймовірно чіткими. Просто перш ніж підключати, щоб отримати незабутні враження від кіно.

Барвисте зображення, яке оживає на екрані. Технологія Triluminos Display здатна відтворювати широку гаму живих квітів, і зображення на екрані набуває більш реалістичні тону і відтінки.

Захоплюючі розваги в 4K HDR. Цей телевізор подарує вам неймовірне задоволення від фільмів та ігор в якості 4K HDR. Він підтримує різні формати HDR, зокрема HDR 10, Hybrid Log-Gamma і Dolby Vision.

Змініть своє уявлення про перегляд з Dolby Vision. Завдяки сліпучим світлим і глибоким темним тонам, а також яскравим кольорам, що відбувається на екрані виглядає ще реалістичніше. Dolby Vision - це рішення HDR, яке подарує глядачам незабутні враження від перегляду фільмів в домашніх умовах.

Знайде, що скажете. В цьому телевізорі Android Smart TV є передова система управління голосом, так що тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви.

Студійна якість з режимом калібрування Netflix. Цей режим був спеціально розроблений для перегляду контенту Netflix на телеекранах в такій же якості, як після оцінки в студії. Завдяки режиму калібрування Netflix точно передається бачення і задум автора.

Netflix рекомендує наші телевізори 4K c Android TV. Якщо вам потрібен телевізор з хорошою продуктивністю, зручним доступом до додатків і новими функціями Smart TV, шукайте логотип Netflix Recommended TV. Такі телевізори мають окрему кнопку для запуску перегляду і підтримують голосове управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані