Телевізор SATURN LED24HD500U - AT199170 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SATURN LED24HD500U - AT199170 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SATURN LED24HD500U

Телевізор SATURN LED24HD500U - AT199170

Код товару: AT199170
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 24", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Частота розгортки панелі 60 Гц, Підтримка Smart TV відсутня, Тип тюнеру аналоговий, VESA н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Диагональ экрана 24
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Время отклика матрицы 5мс
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення Аудиовход, Component, 2 х HDMI, Антенный, RGB, 1 х USB, CVBS
Підтримувані формати PNG, JPG, JPEG, BMP, WMA, MP3, M4A, AC3, AAC, VOB, TS, TRP, RMVB, RM, MPG, MP4, MOV, MKV, dat, AVI
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор SATURN LED24HD500U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відкрийте світ неймовірно деталізованого і контрастного зображення. Телевізор Saturn серії LEDHD500U подарує вам безліч незабутніх вражень від перегляду медіаконтенту, що робить його чудовим вибором для вашого будинку. Дана модель відрізняється здатністю передавати високодеталізованими, контрастне зображення з кольорами і відтінками максимально наближеними до природних.

Екран пристрою обрамляють вузькі рамки, які фактично повністю стирають видиму грань між реальністю і медіа. Таке конструкційне рішення дозволить вам повністю зануритися в атмосферу того, що відбувається в кадрі. Телевізор гармонійно поєднує параметри яскравості (450 кд / м2) і контрастності (40000: 1) завдяки чому він здатний передавати неймовірно реалістичне зображення.

Дана модель Saturn може похвалитися досить коротким періодом відгуку (6.5 мс), що дозволить вам насолоджуватися плавним відображенням навіть найдинамічніших сцен. Формат екрану (16: 9) однаково зручний для перегляду фільмів, серіалів і телепередач. Задіяна в телевізорі матриця відрізняється широкими кутами огляду (до 176 градусів) по вертикалі і горизонталі. Це дозволить вам отримати чітке і контрастне зображення, незалежно від вашого положення по відношенню до екрану.

Звук, гідний кінотеатру. Реалізована в телевізорі Saturn серії LEDHD500U аудіосистема конфігурації 2.0 дозволить вам повністю зануритися в атмосферу медіа. Вона представлена ??двома потужними динаміками (2 х 10 Вт), які здатні створити комфортну акустичну середу для перегляду медіа фактично в будь-якому приміщенні. Задіяні в даній моделі Saturn конструкційні рішення забезпечують передачу неймовірно якісного звуку навіть на найвищих налаштуваннях гучності.

Комунікаційні можливості. Скористайтеся роз'ємами HDMI і VGA, що дозволить вам використовувати телевізор як монітор для персонального комп'ютера. Телевізор Saturn серії LEDHD500U оснащений двома портами USB, що дозволить вам дивитися медіафайли з флеш-накопичувачів. Також пристрій оснащений роз'ємом для підключення навушників завдяки чому ви зможете насолоджуватися переглядом медіа, не потривоживши сон інших членів сім'ї.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані