Духова шафа INTERLINE HK 400 WH - AT199210 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа INTERLINE HK 400 WH - AT199210 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа INTERLINE HK 400 WH

Духова шафа INTERLINE HK 400 WH - AT199210

Код товару: AT199210
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип електрична, Колір білий, Об'єм 58 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 58 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Количество программ 5
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, нижний нагрев, гриль, верхний нагрев
Тип направляющих съемные
Размеры ниши для встраивания 60 x 56 x 57 см
Габарити 59.5 х 56 х 55.5 см
Вага 25
Виробник INTERLINE
Опис

Придбати Духова шафа INTERLINE HK 400 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа INTERLINE HK 400 WH

Вбудована духовка INTERLINE HK 400 WH має функціоналом, який робить її невід'ємною частиною вашої сучасної кухні. Тепер навіть обмежений простір не стане непереборною перешкодою при монтажі - апарат відрізняється своєю компактністю (560 х 595 х 555 мм). Ще однією «фішкою» пристрою виступає інтуїтивно зрозуміле управління механічного типу - приготування кулінарних шедеврів по суворої рецептурі ще ніколи не було таким простим.

Спостерігати за цим страв ви зможете без відкриття дверцят духовки завдяки підсвічуванню і подвійному склу. Конструкцією апарату передбачений спеціальний вентилятор (тангенціальне охолодження), який активується в автоматичному режимі при включенні духовки. Завдяки цій особливості елементи нагріву, а також внутрішній простір ніші НЕ будуть нагріватися.

Мультифункціональна електрична духова шафа від INTERLINE надасть у ваше розпорядження п'ять унікальних програм, які забезпечать ідеальний результат. З цієї духовкою ви в будь-який зручний момент зможете порадувати себе і своїх близьких соковитим і апетитним стейком з непередаваними смаковими якостями, використавши неймовірний потенціал електричного гриля.

 При цьому дотримати точну рецептуру вам допоможе спеціальний механічний таймер. Ви можете бути повністю впевнені, що будь-яких розмірів не було блюдо і в якій частині духовки не знаходилося, завдяки ефективній конвекції воно буде прогріватися рівномірно і не підгорить. Корисний об'єм духової шафи становить неймовірні 59 л, що дасть можливість одночасно готувати великі порції страв на всю сім'ю без будь-яких незручностей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані