Телевізор PHILIPS 55OLED903/12 - AT199415 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 55OLED903/12 - AT199415 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12
Телевізор PHILIPS 55OLED903/12

Телевізор PHILIPS 55OLED903/12 - AT199415

Код товару: AT199415
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 55", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2-HD, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, VESA VESA (300x300 мм), Колір панелі сріблясто-чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 55
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, OLED - телевизор, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2-HD, цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Серебристо-черный
VESA VESA (300x300 мм)
Тип матриці OLED
Технологии улучшения изображения Ultra Resolution, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Perfect, HDR
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 50 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Component In (Y/Pb/Pr), 4 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45, 2 x Спутниковый вход
Операційна система Android 7.0
Энергопотребление 146 Вт
CPU Quad-Core
Flash Memory 16G
Размеры без подставки 1227.8 x 752.4 x 50.3 мм
Вес с подставкой 22.3 кг
Частота обновления PPI 4500
Процессор изображения P5 Perfect Picture
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA-PRO (версия 9 и 10), WMA версии 2 до версии 9.2, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SRT, SMI, WMV9/VC1, VP9, MPEG
Вес без подставки 22
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 55OLED903/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор PHILIPS 55OLED903 / 12

OLED TV: стандарт реалістичності. З телевізорами Philips OLED кожна сцена здається вражаюче реалістичною. Окремі пікселі можуть бути приглушені або відключені, забезпечуючи більш глибоку передачу чорного, яскраві кольори і приголомшливу контрастність: ви зможете розрізняти навіть об'єкти в тіні і на світлих ділянках. Більш широкий кут перегляду та плавна передача динаміки досягаються завдяки процесору Philips.

Процесор Philips P5: чудова якість з будь-якого джерела. Процесор Philips P5 Perfect Picture другого покоління з технологією Perfect Natural Reality виводить реалістичність зображення і повільність рухів на екрані на новий рівень. Тепер ви побачите все: від найяскравішого нюансу до деталей в глибокій тіні. Рівень чіткості і передачі кольору близький до здатності сприйняття людського глаза.Ambilight - враження без кордонів. З Philips Ambilight фільми та відеоігри створюють неймовірний ефект занурення, в музика перетворюється на справжнє світлове шоу. Екран телевізора здається більше, ніж насправді. Інтелектуальна система світлодіодів по краях телевізора переносить кольору на стіни в режимі реального часу. Фонове підсвічування Ambilight - це ще один привід любити свій телевізор.

Магазин Google Play і галерея додатків Philips. Ще більше контенту. Завдяки магазину Google Play і галереї додатків Philips на телевізор можна завантажити велику онлайн-колекцію фільмів, телепередач, музики, додатків та ігор. Вбудований голосовий помічник Google Assistant: пошук контенту і інші можливості. Керуйте телевізором Android Philips за допомогою голосу. Хочете пограти в відеогру, подивитися Netflix або знайти контент і додатки в магазині Google Play? Просто дайте команду телевізору. Ви також зможете керувати всіма сумісними з Google Assistant домашніми смарт-пристроями: наприклад, приглушити яскраве світло або налаштувати термостат перед переглядом фільму. І все це - не встаючи з дивана.

Аудіосистема від Bowers & Wilkins. Телевізор Philips OLED оснащений аудіосистемою легендарного якості від Bowers & Wilkins. Унікальна конструкція динаміків забезпечує приголомшливе якість звуку завдяки неймовірному динамічному діапазону. Потужні, насичені баси і висока чіткість звуку навіть на низькій гучності. Поєднання неперевершеної якості зображення та ідеального звуку подарують незабутні враження.

HDR10 +. Зображення в точній відповідності з задумкою режисера. Телевізор Philips HDR10 + забезпечує ще більш реалістичне зображення з ефектом занурення. Динамічні метадані дозволяють телевізору налаштовувати рівень яскравості в покадровому режимі. Кольори виглядають реалістично, будь то яскраве небо або зал храму, освітлений свічками. Зберігаються всі оригінальні деталі висока контрастність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані