Телевізор TOSHIBA 32W1753DG - AT199873 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор TOSHIBA 32W1753DG - AT199873 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор TOSHIBA 32W1753DG
Телевізор TOSHIBA 32W1753DG
Телевізор TOSHIBA 32W1753DG
Телевізор TOSHIBA 32W1753DG
Телевізор TOSHIBA 32W1753DG
Телевізор TOSHIBA 32W1753DG

Телевізор TOSHIBA 32W1753DG - AT199873

Код товару: AT199873
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (200х100мм), Колір панелі чорний, Тип підсвічування Direct LED,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TOSHIBA
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200х100мм)
Тип подсветки Direct LED
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC
Мощность динамиков 2 х 6 Вт
Інтерфейси підключення 1 х цифровой аудио-выход, Composite, Component, Scart, D-sub, 3 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 2 х USB
Энергопотребление 31 Вт
Размеры с подставкой 735 x 463 x 184 мм
Размеры без подставки 735 x 437 x 90 мм
Вес с подставкой 5.5 кг
Підтримувані формати PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP, WMA, WAV, MP3, AAC, VOB, MPG, MPEG, MP4, MOV, MKV, HEVC, FLV, dat, AVI, 3GP
Вес без подставки 5 кг
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор TOSHIBA 32W1753DG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор TOSHIBA 32W1753DG

Формат, підтримуваний телевізором, подарує вам відмінну деталізацію і чіткість картинки. А технологія LED-підсвічування, також присутня в апараті, неймовірну контрастність. Отримайте нові відчуття від перегляду ваших улюблених телепередач і кінофільмів.

Звук. Вбудована звукова система Dolby Audio ™ представлена ??у вигляді стерео системи загальною потужністю 12 Вт. Ви можете бути впевнені, пристрій гарантовано «озвучить» вітальню або велику спальню. LED посдветка. Посдветка LED покращує показники динамічного контрасту і яскравості РК панелі що дозволяє поліпшити передачу чорного і білого кольорів.

HDMI. Сучасний мультимедійний інтерфейс HDMI для передачі нестисненого потоку аудіо і відео даних. По одному кабелю можлива передача нестислого цифрового відео і багатоканального звуку зі швидкістю набагато вище, ніж дозволяли всі попередні варіанти підключення.

Одиночний кабель значно спрощує процес установки домашніх розважальних систем і гарантує найкращу якість зображення і відтворення звуку. USB. Приєднавши USB-диск до телевізора Toshiba, ви зможете відтворювати всі наявні на ньому музичні записи і фільми на великому екрані.

Запис на USB. Часто одного разу недостатньо, коли справа стосується перегляду улюблених програм і фільмів. Завдяки функції запису USB можна переглядати і записувати улюблені телевізійні передачі в реальному часі.

Надійність, висока якість, функціональність. Телевізор Toshiba 32W1753DG - це недорога модель, але з багатим функціоналом. Завдяки якісному складанню він довгі роки буде радувати стабільною роботою. Toshiba 32W1753DG має класичний дизайн, який впишеться в будь-який інтер'єр. Крім того, пристрій не займе багато місця, так як його можна повісити на стіну.

Телевізор Toshiba 32W1753DG оснащений 32-дюймовим монітором роздільною здатністю  екрану 1366х768. Завдяки якісній матриці картинка не спотворюється під кутами огляду. Toshiba 32W1753DG відтворює максимально реалістичне, чітке і яскраве зображення з відмінною передачею кольору. Звук. У телевізора хороші колонки, загальна потужність яких дорівнює 12 Вт. Вони відтворюють цифрове багатоканальне звучання, так як дана модель оснащена системами DTS HD і DTS TruSurround.

Телевізор Toshiba 32W1753DG простий і зрозумілий в управлінні. Завдяки сучасним технологіям пристрій може записувати телепередачі. Для максимального комфорту в комплекті йде дистанційний пульт. Він підтримує практично всі аудіо і відео формати, що практично в експлуатації. Крім цього, біля телевізора є спеціальні роз'єми, тому до нього можна підключити навушники, HDMI і USB шнури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані