Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2 - AT199980 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2 - AT199980 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2

Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2 - AT199980

Код товару: AT199980
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 24", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (100х100мм), Колір панелі чорний, Час відгуку матриці 5mc,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MYSTERY
Диагональ экрана 24
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 5мс
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 2 х 3 Вт
Інтерфейси підключення Аудиовход, Composite, Component, 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 2 х USB
Энергопотребление 40 Вт
Размеры с подставкой 551 х 376 х 160 мм
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор MYSTERY MTV-2430LT2

Оцініть високий рівень деталізації і природність кольорів. Телевізор Mystery серії MTV-30LT2 подарує вам безліч вражень і позитивних емоцій від перегляду контенту. Пристрій гармонійно поєднує в собі картинку і звук високої якості, а також широкі функціональні можливості, що робить його чудовим вибором для вашого будинку.

Телевізор Mystery здатний передавати чітке зображення з реалістичними квітами і відтінками. Одним з переваг пристрою є досить вузькі рамки екрану. Вони фактично повністю стирають видиму грань між реальним світом і медіа, що дозволить вам зосередитися на тому, що відбувається в кадрі.

Формат екрану (16: 9) однаково комфортний для перегляду всіх типів контенту. Поєднання параметрів яскравості (300 кд / м2) і контрастності (2000: 1) дозволяє даній моделі Mystery передавати зображення високої якості. Насолоджуйтесь плавним відображенням навіть найдинамічніших сцен з швидкою зміною кадрів завдяки короткому часу відгуку (6.5 мс). Матриця сучасного типу відрізняється широкими кутами огляду (до 170/160 градусів) по вертикалі і горизонталі, що дозволить вам отримати чітке і контрастне зображення, незалежно від вашого положення по відношенню до екрану.

Завжди якісний звук. Пориньте в атмосферу медіа завдяки задіяної в Mystery серії MTV-30LT2 потужної аудіосистеми. Вона представлена ??двома динаміками (2 х 8 Вт), які здатні створити комфортну акустичну середу фактично в будь-якому приміщенні. Застосовані в телевізорі конструкційні рішення гарантують передачу якісного звуку навіть на найвищих параметрах гучності.

Відкрийте світ цифрового телебачення. За допомогою даної моделі Mystery ви зможете насолоджуватися переглядом телеканалів з високою якістю зображення і звуку. Реалізовані в телевізорі тюнери здатні приймати сигнали діапазонів DVB-T, DVB-T2, а також DVB-C. Цифрове телебачення надає вам вибір з величезної кількості каналів завдяки чому ви завжди зможете знайти що подивитися.

Комунікаційні можливості. Телевізор Mystery серії MTV-30LT2 обладнаний роз'ємами HDMI і VGA, що дозволить вам його використовувати в якості монітора для комп'ютера або підключати до нього ігрові консолі. Дана модель Mystery обладнана портом USB завдяки чому ви можете дивитися медіафайли з флеш-накопичувачів. Також пристрій оснащений гніздом для підключення навушників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані