Телевізор ELENBERG 22DF4530 - AT200117 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор ELENBERG 22DF4530 - AT200117 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор ELENBERG 22DF4530
Телевізор ELENBERG 22DF4530
Телевізор ELENBERG 22DF4530
Телевізор ELENBERG 22DF4530

Телевізор ELENBERG 22DF4530 - AT200117

Код товару: AT200117
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 21.5", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Частота розгортки панелі 60 Гц, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (100х100мм), Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELENBERG
Диагональ экрана 21.5
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 6.5mc
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення Аудиовход, D-sub, 1 х HDMI, Антенный, Headphone, 1 х USB
Размеры с подставкой 501 х 331 х 146 мм
Размеры без подставки 501 х 301 х 76 мм
Вес с подставкой 3.1 кг
Підтримувані формати JPG, GIF, BMP, WAV, MP3, AAC, VOB, TS, RM, MP4, MKV, FLV, AVI
Вес без подставки 3
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор ELENBERG 22DF4530 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор ELENBERG 22DF4530

Це універсальний телевізор, який об'єднує в собі потужний функціонал і бездоганний стиль. Всі члени сім'ї оцінять високу якість зображення. Мінімалістичний дизайн, яскраві кадри і прекрасний звук - відмінний вибір для будь-якої кімнати в будинку. Висококонтрастна матриця телевізора, з чіткою передачею руху і широким кутом огляду забезпечує високу передачу кольору і яскравість зображення. Потужний вбудований мультимедійний програвач дозволяє відтворювати файли безпосередньо з USB носіїв.

USB для відтворення мультимедійного контенту

Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач через USB-вхід телевізора та перегляд фотографій, відео або слухайте музику, використовуючи зручний екранний оглядач.

HDMI для зручності підключення

Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео-, так і аудіосигнал з пристрою на телевізор, закручених дротів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела.

Вхід для комп'ютера

Вхід для комп'ютера дозволяє також використовувати телевізор як монітор комп'ютера використовуючи або кабель / преобразовтель HDMI-DVI (для цифрового сигналу), або кабель VGA (для аналогового сигналу).

Середньостатистична людина 70% вільного часу проводить за переглядом фільмів, серіалів, передач, це одне, з головних джерел різноманітності життя. Але для отримання максимального ефекту від телевізора важливо його відповідність нинішнім вимогам.

LED-телевізори - ЖК-панель, оснащена світлодіодним підсвічуванням. Світлодіоди, мають розташування по краях панелі (Edge led), або позаду кристалів (Direct led), створюють підсвічування ЖК матриці, яка регулює рівень світла, і формує зображення на екрані. При цьому чорний колір стає сірим.

Телевізори з OLED працюють інакше, підсвічування тут не потрібно за рахунок удосконалених світлодіодів. Окремо світяться пікселі виробляються найтонші відтінки кольорів. Дисплей здатний відтворювати «глибокий» чорний колір, це значимий фактор, що забезпечує поліпшену якість зображення. На рівні сприйняття OLED-екран виграє у LED по одному цього цінного властивості - здатність показати істинний чорний колір, але ця технологія дорога, хоча впевнено займає місце на ринку і можливо в найближчі роки витіснить LCD / LED-телевізори.

Також важливо звернути увагу, на ще одну нову технологію з підсвічуванням Ambilight, в цьому випадку за рахунок підсвічування висвітлюються стіни навколо екрану і візуально розмір зображення збільшується.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані