Телевізор ELENBERG 40DF4530 - AT200148 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор ELENBERG 40DF4530 - AT200148 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор ELENBERG 40DF4530
Телевізор ELENBERG 40DF4530
Телевізор ELENBERG 40DF4530
Телевізор ELENBERG 40DF4530
Телевізор ELENBERG 40DF4530

Телевізор ELENBERG 40DF4530 - AT200148

Код товару: AT200148
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 40", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Частота розгортки панелі 60 Гц, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (200x200мм), Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELENBERG
Диагональ экрана 40
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип подсветки LED подсветка
Время отклика матрицы 6.5mc
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 16 Вт (8х2)
Інтерфейси підключення Composite, Component, D-sub, 3 х HDMI, Headphone, 1 х USB
Энергопотребление 75 Вт
Размеры с подставкой 923 x 589 x 196 мм
Размеры без подставки 923 x 549 x 91 мм
Вес с подставкой 8.1
Підтримувані формати PNG, JPG, JPEG, BMP, WMA, MP3, M4A, AAC, VOB, TS, TRP, RMVB, RM, MPG, MP4, MOV, MKV, dat, AVI
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор ELENBERG 40DF4530 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Elenberg 40DF5530

Є результатом гармонійного поєднання неймовірного якості зображення, звучання, а також широких функціональних можливостей. Він гарантовано поразит вас високим рівнем деталізації і барвистим зображенням. Співвідношення сторін екрану 16: 9 однаково зручно для перегляду телепередач, фільмів, серіалів і навіть ігор.

Екран телевізора оснащений вузькими рамками. Таке конструктивне рішення дозволило Фактично повністю стерти межу між реальністю і контентом, дозволить вам повністю зосередитися на тому, що відбувається в кадрі. Задіяна в цій моделі Elenberg матриця в тандему зі світлодіодним (LED) підсвічуванням створює яскраве і насиченою кольорами зображення. Високий рівень яскравості (250 кд / м2) і контрастності (2000: 1) робить картинку дуже реалістичною, що дозволяє їй буквально ожив на екрані телевізора.

Дизайн

Телевізор укладений в пластиковий корпус чорного кольору. Рамка навколо екрану зовсім невелика, тому пристрій виглядає стильно і сучасно. Телевізор можна встановити на тумбі або закріпити на стіні за допомогою кріплень VESA 400х200. Габарити телевізора без підставки складають 549 х 923 х 91 мм.

LCD-дисплей

Телевізор обладнаний 40-дюймовим LCD-дисплеєм із співвідношенням сторін 16: 9 і роздільною здатністю Full HD (1920x1080 пікселів) і динамічною контрастністю 1000: 1, що гарантує Високу чіткість, деталізованість зображення як в статичних кадрах, так і динамічних сценах.

Завдяки світлодіодним підсвічування Direct LED весь екран підсвічується рівномірно без перепадів яскравості і контрастності. Світлодіодне підсвічування - безпечна і енергоефективна.

SmartTV

Телевізор обладнаний вбудованим модулем Wi-Fi, тому ви зможете з легкістю підключити його до домашньої бездротової мережі Інтернет. В якості операційної системи в телевізорі використовується проста і зрозуміла багатьом система Android 7.1, оптимізована спеціально для використання в телевізорі. З її допомогою ви зможете здійснювати пошук в інтернеті, перегляд потокового відео, спілкуватися в соціальних мережах так само просто, як ви це робите за допомогою свого смартфона або комп'ютера. Телевізор комплектується зручними пультом дистанційного керування, Який допоможе керувати всіма функціями цього телевізора.

Комунікації

До телевізору Elenberg 40DF5530 можна підключити практично будь-який пристрій - завдяки двом портам USB, трьом портам HDMI і VGA. Ви можете відтворювати будь-які мультимедійні файли зі знімних накопичувачів, фото- і відеокамер, а також підключити до великого екрану ігрову приставку, ноутбук або комп'ютер. Підключіть до телевізора навушники, щоб при необхідності не заважати оточуючим.

Об'ємне звучання

Задоволення від якісної картинки було б неповним без якісного звуку. Акустична система телевізора представлена ??вбудованим динаміками сумарною потужністю 20 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані