Духова шафа Gorenje BO725E10BG - AT200153 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gorenje BO725E10BG - AT200153 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа Gorenje BO725E10BG

Духова шафа Gorenje BO725E10BG - AT200153

Код товару: AT200153
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 71 л, Управління механічне, Система очищення очищення парою, Кількість програм 7,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 71 л
Управление механічна
Система очистки очистка паром
Количество программ 7
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2700 Вт
Количество стекол дверцы 3
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, таймер, размораживание, нижний нагрев с обдувом, малый гриль, гриль с обдувом, боль
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы, защита от отпечатков пальцев, вентилятор охлаждения
Размеры ниши для встраивания 56-56.8 × 58.3-60 × 55 см
Габарити 59.7 × 59.5 × 54.7 см
Вага 31.7 кг
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Духова шафа Gorenje BO725E10BG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Gorenje BO725E10BG

Всі переваги приготування в дров'яної печі. Унікальна склепінна форма - одна з головних переваг духових шаф Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися і повністю обволікати продукт. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким. У поєднанні зі спеціальною системою вентиляції MultiFlow 360 ° духовки HomeMade мають унікальну можливість - приготування на п'яти рівнях одночасно.

Багато страв за один раз. З'єднання технології MultiFlow 360 ° і склепінчастою форми HomeMade допомогло вирішити нам важке завдання - забезпечити одночасне приготування на п'яти рівнях. І ще хороша новина - смаки і запахи при цьому не змішуються! Продумана система вентиляції гарячого повітря забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні. Збільшений обсяг духовки надає відмінний огляд всього, що відбувається всередині духовки. У моделях Superior листи встановлюються на п'яти рівнях.

Суперстійкі і супергладкіх покриття. Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру і піролітичного очищення при 500 ° С. Гладкою, непористої емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвилям і пару. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані