Мультиварка Rotex REPC72-B - AT201850 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex REPC72-B - AT201850 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мультиварка Rotex REPC72-B
Мультиварка Rotex REPC72-B
Мультиварка Rotex REPC72-B
Мультиварка Rotex REPC72-B
Мультиварка Rotex REPC72-B

Мультиварка Rotex REPC72-B - AT201850

Код товару: AT201850
В наявності
2 470 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм бобові, борщ, варення, йогурт, печеня, плов, птиця, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, каша, суп, тушкування, риба, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ бобовые, борщ, варенье, варка на пару, выпечка, жарка, жаркое, йогурт, каша, плов, птица, рыба, суп, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Количество программ 17
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 24 часа
Особливості съемная внутренняя крышка, съемный паровой клапан
Аксессуары лопатка, мерная чашка, паровая емкость
Колір черный + металлик
Комплектація книга рецептов
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex REPC72-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сучасна модель мультиварки-скороварки Rotex REPC72-B приємно здивує своїми можливостями, так і простотою в експлуатації. Вона має надійну конструкцію з високим ступенем безпеки. У цій моделі передбачена сенсорна панель управління з дисплеєм, що дозволяє вибрати до 45 автоматичних режимів.

Rotex REPC72-В здатна працювати не тільки зі стандартними режимами - тушкування, випікання та смаження, але і дозволить використовувати варіння на пару, приготування під тиском, варити холодець і варення, а також робити йогурт. Крім цього, Ви зможете задати свої параметри для роботи мультиварки-скороварки Rotex REPC72-B, скористатися функцією підтримання температури для приготованої страви і таймер відстрочки старту до 24 годин.

Мультиварка Rotex REPC72-B допоможе не просто приготувати смачну і корисну їжу для вашої родини, але і насолодитися процедурою щоденного приготування. Сучасна техніка з великою потужністю допоможе вам готувати смачно і різноманітно, і при цьому зекономить час проводження на кухні і позбавить від гори немитого посуду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані