Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK) - AT202296 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK) - AT202296 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK)

Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK) - AT202296

Код товару: AT202296
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 74 л, Управління електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 74 л
Управление электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Количество программ 9
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції таймер, нижний нагрев, гриль с обдувом, гриль, верхний нагрев
Особливості съёмное стекло, отсоединяемый верхний нагревательный элемент, звуковой сигнал окончания работы, вентилятор охлаждения
Габарити 59.4 х 59.4 х 56.7 см
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELECTROLUX EOB 93434 AK (EOB93434AK)
Незалежна електрична духовка об'ємом 74 літра. Вона економічна в споживанні електроенергії, про що говорить клас А. Духовка має три рівні приготування. Модель оснащена панеллю керування з цифровим дисплеєм, кнопками і утапливался ручками. Режими роботи: Нижній нагрів, Гриль, Освітлення, Ring + evaporator + fan, Кільцевій нагрівальний елемент + вентилятор, Верхній нагрів, Верхній нагрів + нижній нагрів, Турбо-гриль, Вентилятор + гриль + нижній нагрів, Верхній нагрів + Гриль.


Функція PlusSteam використовує пар в процесі приготування для додання випічці глянсову поверхню, хрустку скоринку і текстуру. Духовка оснащена вентилятором охолодження з технологією UltraFanPlus, яка розподіляє гаряче повітря по камері для рівномірного приготування страви. Миття духовки не складе складності завдяки покриттю емаллю легкого очищення, повністю скляній панелі дверцята і знімного кільцевому нагрівального елементу. У комплект входить емальоване деко і хромована решітка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані