Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый) - AT207246 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый) - AT207246 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)
Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)
Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)
Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)
Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)
Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый)

Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый) - AT207246

Код товару: AT207246
Немає в наявності
Короткий опис:
Механізм подрібнення ротаційний ніж, Потужність 160 Вт, Тип електрична, Місткість 60 г, Матеріал ножа нержавіюча сталь, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Механизм измельчения ротационный нож
Потужність 160 Вт
Вместимость 60 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Матеріал корпусу пластик
Колір бежевий
Опис

Придбати Кавомолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевый (SC-CG44502 бежевый) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кофемолка SCARLETT SC-CG 44502 бежевий (SC-CG44502 бежевий)

Кухонну техніку варто неодмінно поповнити даною кавомолкою під назвою Scarlett SC-CG44502. Її насичений бежевий колір надає даній моделі більш модернізований вид. Це виріб вважається сучасним, оскільки є електричним. Корпусні частина виглядає дуже красиво за рахунок матеріалу вироби - міцного пластику.

Приготування смачної кави вимагає ідеальної роботи всієї техніки. І особливо це стосується кавомолки. Бездоганність її функціонування забезпечить ротаційний ніж. Саме він відповідає за якісну систему помелу. Рівномірність фракції помелу - основне завдання даного винаходу. У цю кавомолку запросто вміщається 60 м

Виріб відмінно працює з потужністю в 160 Вт. На кавомолці встановлений імпульсний режим. Саме він буде запобігати перегрів мотора, оскільки двигун буде працювати з періодичними паузами. Купуйте цю суперкофемолку і насолоджуйтеся її роботою!

Кавомолка - це пристрій для розмелювання зерен кави. У давнину, зерна кави подрібнювали за допомогою великої ступи і спеціальної дерев'яної толкушкой. Хоча, в деяких селах я бачив, як до сих пір подібним способом подрібнюють, наприклад - мак для пиріжків. До речі, араби застосовували цей спосіб задовго до того, як кава потрапила в Європу. Недоліком такого методу помелу зерен кави є практично неможливість подрібнити їх до тонкого помелу. Пізніше кави стали молоти з використанням жорен.

Від моменту, коли виробники перемелюють кавові зерна, до того, коли вони їх розфасують, проходить достатня кількість часу, протягом якого частина аромату кави і його смакові якості випаровуються.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані