💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.
⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00
🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".
✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Самовивіз
Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів
Детальніше про доставкуВиробник | Aresa |
Механизм измельчения | ротационный нож |
Потужність | 300 Вт |
Вместимость | 65 г |
Тип | Для электрических плит |
Материал ножа | нержавіюча сталь |
Матеріал корпусу | нержавіюча сталь |
Колір | нержавіюча сталь |
Придбати Кавомолка Aresa AR-3604 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.
Кавомолка Aresa AR-3604
Приготування ароматної кави з насиченим смаком - це справжнє мистецтво, де важлива роль відводиться використовуваній сировині. Саме мелений кава здатна дати бажаний результат для справжніх цінителів напою, що бадьорить.
Швидко перемолоти кавові зерна до порошку вам допоможе кавомолка Aresa AR-3604. Можливість помелу спецій, горіхів і сухофруктів. Цей пристрій є безпечним у використанні і забезпечений захистом від випадкового включення. Кавомолка відрізняється стильним зовнішнім виглядом і компактними розмірами, тому зберігати її ви можете прямо на кухонному столі.
Кавомолка - пристрій для розмелювання зерен кави. У давнину, зерна кави подрібнювали за допомогою великої ступи і спеціальної дерев'яної толкушкой. Хоча, в деяких селах я бачив, як до сих пір подібним способом подрібнюють, наприклад - мак для пиріжків. До речі, араби застосовували цей спосіб задовго до того, як кава потрапила в Європу. Недоліком такого методу помелу зерен кави є практично неможливість подрібнити їх до тонкого помелу. Пізніше каву стали молоти з використанням жорен.
Від моменту, коли виробники перемелюють кавові зерна, до того, коли вони їх розфасують, проходить достатня кількість часу, протягом якого частина аромату кави і його смакові якості випаровуються.
Навіть якщо Ви збираєтеся зберігати мелену каву в герметичній посуді, хімічно активний кисень з повітря нейтралізує неповторний аромат кави безповоротно. Інша справа, коли від моменту помелу до моменту заварювання проходить пару хвилин. Саме через це, кавомолки досить популярні серед людей по всьому світу.
Дивитися весь описРейтинг сторінки: 4.5
Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 15 хвилин.