Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G) - AT208978 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G) - AT208978 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G)

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G) - AT208978

Код товару: AT208978
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія GeForce RTX 2060, Об'єм вбудованої пам'яті 6 ГБ, Розрядність шини пам'яті 192 Bit, Тип пам'яті GDDR 6, Сімейство графіки NVIDIA, Роз'єми DVI, DisplayPort, 2 х HDMI,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Серія GeForce RTX 2060
Объем встроенной памяти 6 ГБ
Разрядность шины памяти 192 Bit
Тип пам'яті GDDR 6
Інтерфейс PCI Express 3.0
Семейство графики nVidia
Разъемы DVI, DisplayPort, 2 х HDMI
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения радиатор, кулер
Максимальное число дисплеев 3
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 500 Вт
Версия OpenGL 4.5
Опис

Придбати Відеокарти *** Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb Phoenix (PH-RTX2060-6G)

NVIDIA Turing: Відеокарти ASUS GeForce RTX використовують графічні процесори з мікроархітектурою Turing та сумісні з платформою розробки додатків RTX. Результат – у 6 разів більша продуктивність порівняно з моделями попереднього покоління та підтримка сучасних технологій штучного інтелекту та трасування променів у режимі реального часу. DirectX 12: Інноваційні візуальні ефекти та методи рендерингу роблять ігри ще більш реалістичними.

Оптимізований кожухпокращує охолодження відеокарти під час її використання у складі багатопроцесорних графічних конфігурацій чи тісних корпусах. Пиленепроникний (IP5X) вентилятор з подвійним шарикопідшипником: тихий, ефективний, довговічний.Пиленепроникний (клас захисту IP5X) вентилятор з подвійним шарикопідшипником144-годинна програма валідації: суворі тести гарантують надійну роботу пристрою. Програмне забезпечення

Ефективне охолодження у будь-яких умовах. Відеокарта ASUS Turbo GeForce RTX 2060 розроблена спеціально для багатопроцесорних графічних конфігурацій, а також для будь-яких сценаріїв використання з обмеженою вентиляцією. У ній реалізовано безліч оптимізацій, що полегшують проходження повітряних потоків через кожух кулера тасприяють максимально ефективному охолодженню флагманського графічного процесора NVIDIA.

Сучасні технології охолодження. На відеокарті Turbo GeForce RTX 2060 використовується абсолютно новий кожух, який не тільки стильно виглядає, а й оптимізує охолодження пристрою. Рельєф поверхні виконаний таким чином, щоб з максимальною ефективністю доставляти холодне повітря великому 80-міліметровому вентилятору, навіть якщо відеокарта встановлена в тісному корпусі або впритул до іншої відеокарти в SLI-конфігурації.

Ефективне охолодження. 80-міліметровий вентилятор з подвійним шарикопідшипником, що використовується в кулері відеокарти Turbo GeForce RTX 2060, має вдвічі більший термін служби, ніж традиційні вентилятори з підшипниками ковзання. Додаткову довговічність йому надаєпиленепроникна конструкція, що відповідає стандарту IP5X.

Дуже суворі випробування. У процесі виробництва дана відеокарта проходить випробування на безперервну роботу протягом 144 годин, стрес-тест під високим навантаженням з використанням бенчмарку 3DMark та перевірку сумісності з популярними іграми, такими як Fortnite, League of Legends, Overwatch та PlayerUnknown's Battlegrounds.

Адаптивна синхронізація. Turbo GeForce RTX 2060 підтримує технологію NVIDIA G-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрана монітора із частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої – створеннякомп'ютерних компонентів, серед яких – материнські плати, карти графіки. Фірма займається виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані