Телевізор Ergo LE32CT5030AK - AT208980 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Ergo LE32CT5030AK - AT208980 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Ergo LE32CT5030AK
Телевізор Ergo LE32CT5030AK
Телевізор Ergo LE32CT5030AK

Телевізор Ergo LE32CT5030AK - AT208980

Код товару: AT208980
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (100х100мм), Колір панелі сірий, Тип матриці ADS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C
Цвет панели Grey
VESA VESA (100х100мм)
Тип матриці ADS
Мощность динамиков 2 х 6 Вт
Інтерфейси підключення Аудиовход, Composite, Component, 2 х HDMI, Headphone, CI, 2 х USB
Размеры с подставкой 780 x 468 x 162 мм
Размеры без подставки 720 x 425 x 66 мм
Частота обновления 60Гц
Вес без подставки 4.1
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор Ergo LE32CT5030AK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Ergo LE43CT5030AK

Справжня прикрасою вашого інтер'єру

Модель Ergo LE43CT5030AK відрізняється витонченим поєднанням надтонкого корпусу і великого дисплея діагоналлю в 43 дюйми, миттєво відкриває вікно в світ улюбленого медіа-контенту. Таке рішення вдало контрастує з граціозними ніжками і надтонкою компактним корпусом, перетворюючи телевізор в справжню родзинку в інтер'єрі вашої кімнати.

Зображення, яке вразить ваша уява

Ergo LE32CT5030AK оснащений сучасною ADS матрицею, завдяки якій він відрізняється високими показниками яскравості, контрастності і широким розмаїттям відтінків. Кути огляду в 178 градусів сприяють повного занурення в улюблений медіа-контент.

Витончений дизайн

Діагональ 43 дюйми доповнена тонкою рамкою сірого кольору і Slim-корпусом. Мінімалістичний дизайн вдало доповнить будь-який інтер'єр, а завдяки роз'ємів під кронштейн стандарту VESA 100x100 телевізор можна розмістити не тільки на підставці, але і повісити на стіну.

Універсальність

Завдяки вбудованому програвачу телевізор Ergo LE43CT5030AK з легкістю відтворює різноманітну відео-, аудіо-, і графічну інформацію, записану на зовнішній USB-носій.

Цифрове телебачення без зайвих витрат

Вбудований тюнер DVB-T2 / S2 дозволяє без додаткових пристроїв і тільки за допомогою звичайної антени приймати цифрове ефірне телебачення високої якості в будь-якому місті України.

ERGO - український бренд споживчої електроніки.

У 2007 році на українському ринку цифрової техніки з'явився новий бренд ERGO, який став продовжувачем торгової марки фототехніки UFO.

Постійне розширення асортименту товарів високої якості, використання нововведень в розробці техніки, зробило ім'я ERGO шановним брендом.

На сьогоднішній день ERGO:

лідер з продажу навушників і гарнітур в Україні

п'ята з продажу марка телевізорів в Україні

це більше 200 товарних найменувань в п'яти продуктових напрямках

це якісна і надійна техніка з оптимальним набором smart функцій

це невпинне розвиток і поліпшення

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого.

Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною. Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Ergo - нова швидко розвивається торгова марка в Україні, що пропонує своїм клієнтам високоякісне цифрове фото і відео устаткування, портативну DVD, TV техніку і DECT-телефонію, побутову техніку. Торгова марка Ergo є власністю компанііNetwork Selects Ltd. (Лондон, Велика Британія).

Стратегічне планування і робота компанії в цілому здійснюється в головному офісі в Лондоні. Дослідження, розробку технологій та логістику здійснює офіс, розташований в Гонконзі

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані