Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1) - AT210770 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1) - AT210770 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с заклепочный аппарат, либо телефона, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить руль pc в нашем магазине, а также аккумулятор ибп с доставкой по Днепропетровску.
  • Выгодные цены на твердотельные накопители, предлагаем вам сделать выбор принтер мфу и заказать с доставкой в Житомире.
  • Предлагаем вам товар стиральная машина, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам холодильник, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить ддр, обратите внимание на оперативная память, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)
Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)

Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1) - AT210770

Код товару: AT210770
Немає в наявності
Короткий опис:
Безпека й захист система захисту від накипу, протикрапельна система, Матеріал підошви AIRGLIDE (Inox), Максимальна потужність 2200 Вт, Тип праска з подачею пари, Підключення провідний, Колір бузковий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ROWENTA
Материал подошвы AIRGLIDE (Inox)
Безопасность и защита система защиты от накипи, противокапельная система
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір сиреневый, белый
Резервуар для воды 250 мл
Скорость постоянной подачи пара до 30 г/мин
Скорость парового удара 110 г/мин
Функції вертикальное отпаривание
Особливості регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды
Опис

Придбати Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска ROWENTA DW 1120 (DW1120D1)

Праска Rowenta Effective створена для ефективного прасування і неймовірного зручності використання. Праска потужністю  2200 Вт і з паровим ударом 110 г / хв оснащений підошвою Airglide з завужені носиком для оптимального розподілу пара і використовує менше енергії завдяки спеціальній екофункціі.

Підошва Airglide з нержавіючої сталі забезпечує чудовий розподіл пара, а звужений носик допоможе легко і точно розгладити в важкодоступних і вузьких місцях. Постійний пар 30 г / хв для ефективного прасування і потужний паровий удар 110 г / хв для розгладження найстійкіших складок навіть на сухій і щільної тканини. Для найбільшої ефективності можна також використовувати спрей.

Завдяки екорежиму праска споживає на 20% менше енергії в порівнянні зі споживанням при максимальних налаштуваннях пара. Пар безпечний для всіх стандартних типів тканини. Міцна підошва з нержавіючої сталі забезпечує довгу роботу і оптимальне ковзання.

Вбудована система захисту від накипу запобігає накопичення частинок накипу всередині приладу, гарантуючи незмінну потужність пара і чудовий результат кожного разу. Унікальна система захисту від плям запобігає потраплянню крапель води на тканини навіть під час прасування на низьких температурах.

Парова праска Rowenta DW 1120D1 гармонійно поєднує в собі високу ефективність і простоту у використанні. Високоякісна підошва з нержавіючої сталі забезпечує ідеальне ковзання по тканині незалежно від її типу. Система крапля-стоп перешкоджає появі плям води на одязі навіть під час прасування на низькій температурі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані