Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z - AT212496 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z - AT212496 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z
Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z

Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z - AT212496

Код товару: AT212496
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір чорний, Тип електрична, Об'єм 57 л, Система очищення емаль легкої очистки, Тип гриля електричний, Управління механічно-електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 57 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції электронные часы, турбо-гриль, традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев, ко
Тип направляющих съемные
Особливості утапливаемые регуляторы, звуковой сигнал окончания работы, вентилятор охлаждения
Размеры ниши для встраивания 59.3 x 56 x 55 см
Габарити 59.4 х 59 х 56 см
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELECTROLUX OEF5E50Z

Оцініть рівномірність приготування на кількох рівнях. Додатковий нагрівальний контур забезпечує рівномірний нагрів на двох рівнях. Це ідеальне рішення для печива на швидку руку і пишних пирогів.

Сенсорний дисплей з таймером забезпечить точність налаштувань. Сенсорний дисплей з таймером дозволяє з легкістю відстежувати стан страв. Він також дозволяє задати точний час приготування і стежити за готуються стравами. Контролюватися процес приготування стало ще простіше. Тепер ви зможете сконцентруватися на розкритті свого кулінарного творчого начала.

Рівномірне приготування: швидко і ефективно. Система Even Cooking розподіляє тепло по всьому об'єму духовки, забезпечуючи рівномірне приготування. Все це без необхідності повертати блюдо. Дана технологія прискорює розігрів духової шафи, економлячи як ваш час, так і електрику.

Гриль для золотистої скоринки. Від хрусткого бекону до ніжної повітряної моцарели - добийтеся від гриля більшого, ніж будь-коли. Ідеальне доповнення до хрустким курячим крильцям і тане в роті сиру Халумі.

Освітлення духової шафи забезпечить ідеальний огляд. Не пропустіть рум'янцю верхнього шару лазаньї і поява чудовою хрусткої скоринки на смаженої курки. Продумане розташування підсвічування всередині духової шафи дозволить вам точно визначити момент чудовою готовності страв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані