Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR) - AT213242 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR) - AT213242 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR)
Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR)

Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR) - AT213242

Код товару: AT213242
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Матеріал підошви Eloxal Plus, Максимальна потужність 2400 Вт, Тип праска з подачею пари, Підключення провідний, Колір бірюзовий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Материал подошвы Eloxal Plus
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2400 Вт
Подключение провідне
Колір бирюзовый, белый
Резервуар для воды 300 мл
Скорость постоянной подачи пара регулировка подачи пара 50 г/мин
Скорость парового удара 220 г/мин
Функції подача пара из носика, вертикальное отпаривание
Особливості регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды
Опис

Придбати Праска BRAUN SI 7042 GR (SI7042GR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Легка і ергономічна праска BRAUN SI-7042 GR створена в сучасному дизайні, вона гарантує, що кожна річ у вашому гардеробі буде охайною, ідеально відпрасованої і акуратною. Система легко справляється з різними типами тканин, делікатно доглядаючи навіть за самими примхливими матеріалами. Вам не доведеться витрачати багато часу і сил, щоб привести в порядок свої речі - дана модель пропонує вам найшвидший, зручний і ефективний спосіб прасування. Завдяки потужному паровому удару і регульованою подачі пари забезпечується миттєве розгладжування навіть найскладніших складок.

Парова праска Braun TexStyle 7 SI7042GR не тільки гладить, а й піклується про ваш одяг! Мрієте про те, щоб ваш одяг був ідеально гладким аж до найдрібніших її деталей? Шукаєте способу прасувати без особливих зусиль навіть самі незручні місця сорочок і суконь? Тепер це стало можливо з потужним паровим праскою Braun TexStyle 7 SI7042GR!

Високоякісна, стійка до подряпин і зносу підошва праски дозволить вам прасувати великі поверхні тканини всього одним рухом. Праска TexStyle SI7042GR, виконаний з урахуванням останніх наукових технологій дозволить вам гладити з мінімальними зусиллями і тимчасовими витратами.

Паровий удар потужністю в 2400 Ватт впорається з будь-яким одягом, будь то проста повсякденна, або ж святкова, їх дорогих і делікатних тканин. Підошва праски в два рази міцніше нержавіючої тканини - що гарантує вам те, що він прослужить вам ще дуже і дуже довго. Пар проникає глибоко в структуру тканини і тим самим розгладжує навіть найскладніші ділянки, включаючи комірці та манжети. З Braun ви будете завжди бездоганно виглядати!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані