Телевізор Kivi 40FB50BU - AT214038 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Kivi 40FB50BU - AT214038 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU
Телевізор Kivi 40FB50BU

Телевізор Kivi 40FB50BU - AT214038

Код товару: AT214038
Немає в наявності
Короткий опис:
LED - телевізор, 40", 1920 x 1080, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, Колір панелі - сірий, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kivi
Диагональ экрана 40
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2
Цвет панели Grey
VESA VESA (200x200мм)
Тип матриці ASV
Время отклика матрицы 6mc
Мощность динамиков 16 Вт (8х2)
Інтерфейси підключення 1 х USB, 2 х HDMI, CI, Component, Composite
Энергопотребление 45 Вт
Размеры с подставкой 912x230x593 мм
Размеры без подставки 912x65х530 мм
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Kivi 40FB50BU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Kivi 40FB50BU - недорогий средньогабаритні телевізор, призначений для перегляду цифрового телебачення стандартів DVB-T2 та DVB-C.

Це сучасний телевізор, на якому перегляд улюблених фільмів і тв-програм стане справжнім задоволенням. Телевізор з тонкими рамками і стійкою підставкою виглядає досить сучасно, а тому вдало доповнить інтер'єр кімнати відпочинку.

Kivi оснащений 40 "дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів, що забезпечує хорошу якість відтворення інформації та чітку картинку перед очима глядача.

У даній моделі поєднуються дві найголовніші характеристики - доступність і високий рівень відтворення мультимедійних файлів. Швидкий перегляд щоденних серіалів, романтичних фільмів або навіть бойовиків забезпечує робота процесора Cortex A53. Завдяки аудіосистеми користувач відчує об'емкій звук і з головою порине в захоплюючий сюжет.

Kivi пропонує повний спектр інтерфейсів для підключення різних девайсів, які дозволяють переглядати файли з накопичувача на великому екрані, приєднувати акустичні системи, ігрові приставки, периферійні пристрої та багато іншого.

Технологія HDR. Оцініть яскравість і чіткість зображення з технологією розширення динамічного діапазону HDR (High Dynamic Range). Насолоджуйтесь чіткістю передачі найдрібніших деталей і яскравістю кожної сцени на екрані.

60 кадрів в секунду. Насолоджуйтесь надчітким і плавним зображенням, яке зачарує вас з першого погляду. Технологія відтворення відео з частотою 60 кадрів в секунду зробить зображення на вашому ТБ помітно більш плавним і правдоподібним.

Сервіс онлайн ТБ від KIVI. Електронна програма телепередач. Величезна бібліотека високоякісного відео в розділі "Кінозал": сучасні фільми і серіали, мультфільми, передачі, а також спортивні події. Функція управління ефіром.

Досконалість передачі кольору. Насолоджуйтесь природними квітами з передовим механізмом обробки зображення Advanced Color Engine (АСЕ) і технології обробки яскравості High Dynamic Range (HDR).

Чудове звучання. Телевізори KIVI можуть похвалитися не тільки ідеальним зображенням, а й прекрасним звуком. Сумарної потужності звуку в 20 Вт досить для будь-яких приміщень. Насолоджуйтесь яскравою картинкою в тандемі з чистим і неповторним звучанням.

Комфортне керування. Відкрийте для себе передові технології управління телевізором KIVI. Використання пульта-указки K1 з клавіатурою, а також ексклюзивного мобільного додатка KIVI Remote зроблять Ваш перегляд ТБ максимально функціональним і зручним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані