Телевізор Kivi 40FR50BU - AT214306 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Kivi 40FR50BU - AT214306 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU
Телевізор Kivi 40FR50BU

Телевізор Kivi 40FR50BU - AT214306

Код товару: AT214306
Немає в наявності
Короткий опис:
Smart TV, з Wi-Fi, LED - телевізор, 40", 1920 x 1080, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, Wi-Fi - так, Колір панелі - сірий, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kivi
Диагональ экрана 40
Тип телевизора LED, Smart TV
Тип тюнера цифровой DVB-T2
Цвет панели Grey
VESA VESA (200x200мм)
Тип матриці ASV
Время отклика матрицы 6mc
Мощность динамиков 16 Вт (8х2)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 3 х HDMI, CI, Composite, Headphone
Операційна система Android
Энергопотребление 45 Вт
CPU Cortex-A53
DDR 1G
Flash Memory 8G
Размеры с подставкой 912x230x593 мм
Размеры без подставки 912x65х530 мм
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Kivi 40FR50BU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Kivi 40FR50BU - недорогий телевізор з «розумними» здібностями, який створений для того, щоб ви змогли відчути себе глядачем великого кінотеатру, не покидаючи затишних стін рідного дому. Дана модель має лощеною, але абсолютно ненав'язливий зовнішній вигляд.

Корпус і оригінальні бічні ніжки-підставки виконані в якісному матовому пластику сріблястого кольору, який буде відмінно «уживатися» в будь-якому приміщенні. Рамки ТВ надзвичайно вузькі, що стає гарантією відчуття ефекту присутності під час перегляду улюблених фільмів, телесеріалів, мультиків і ток-шоу.

Ззаду корпусу знаходяться роз'єми і порти, в число яких входять: CI слот, Ethernet, Wi-Fi, DLNA, Miracast, Bluetooth, HDMI, композитний вхід, оптичний аудіовихід, AUX, USB і вихід на навушники. Екран, дозвіл якого склало 1920x1080 пікселів (Full HD), а частота оновлення кадрів 400 MEMC, має середні габарити, складові 40 дюймів.

Отримати справжню насолоду від природності кольорової палітри дає можливість передова технологія обробки квітів Advanced Color Engine. Підвищивши до межі рівень контрастності в світлих і темних ділянках зображення, технологія розширеного динамічного діапазону HDR надала вам шанс споглядати дивно реалістичні сцени з буйством фарб і деталей.

Функція доступу до інтернету Smart TV, якою обладнаний телевізор Kivi 40FR50BU, працює на базі операційної системи Android 6.0. Меню тут досить просте і зрозуміле. Виробляючи настройки ТВ, ви можете вибрати мову інтерфейсу, який має три варіанти: українська, російська та англійська. Також, тут передбачений швидкий доступ до медіатеці, YouTube і магазину Play Market.

Технологія HDR. Оцініть яскравість і чіткість зображення з технологією розширення динамічного діапазону HDR (High Dynamic Range). Насолоджуйтесь чіткістю передачі найдрібніших деталей і яскравістю кожної сцени на екрані.

60 кадрів в секунду. Насолоджуйтесь надчітким і плавним зображенням, яке зачарує вас з першого погляду. Технологія відтворення відео з частотою 60 кадрів в секунду зробить зображення на вашому ТБ помітно більш плавним і правдоподібним.

Сервіс онлайн ТБ від KIVI. Електронна програма телепередач. Величезна бібліотека високоякісного відео в розділі "Кінозал": сучасні фільми і серіали, мультфільми, передачі, а також спортивні події. Функція управління ефіром.

Досконалість передачі кольору. Насолоджуйтесь природними квітами з передовим механізмом обробки зображення Advanced Color Engine (АСЕ) і технології обробки яскравості High Dynamic Range (HDR).

Чудове звучання. Телевізори KIVI можуть похвалитися не тільки ідеальним зображенням, а й прекрасним звуком. Сумарної потужності звуку в 20 Вт досить для будь-яких приміщень. Насолоджуйтесь яскравою картинкою в тандемі з чистим і неповторним звучанням.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані