Телевізор MYSTERY MTV-3226LT2 - AT218428 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор MYSTERY MTV-3226LT2 - AT218428 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор MYSTERY MTV-3226LT2

Телевізор MYSTERY MTV-3226LT2 - AT218428

Код товару: AT218428
Немає в наявності
Короткий опис:
LED - телевізор, 32", 1366 x 768, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі - чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MYSTERY
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Інтерфейси підключення 1 х USB, 2 х HDMI, CI, COAX Out, Component, Composite, D-sub, Headphone, антенный, аудиовход
Энергопотребление 45 Вт
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор MYSTERY MTV-3226LT2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Досконалість в кожному пікселі. Відкрийте світ високодеталізованими, контрастного зображення з природними кольорами і відтінками завдяки телевізору Mystery серії MTV-26LT2. Він подарує вам незабутні враження та позитивні емоції від перегляду медіа. 

Екран пристрою може похвалитися досить вузькими рамками, що дозволить вам зосередитися на перегляді контенту. Це стирає видиму грань між реальним світом і тим, що відбувається в кадрі завдяки чому ви зможете повністю зануритися в атмосферу медіа.

Дана модель Mystery отримала панель сучасного типу, яка характеризується широкими кутами огляду (до 170/160 градусів) по вертикалі і горизонталі. Вона надає вам можливість насолоджуватися переглядом медіа з високим рівнем чіткості і контрастності картинки, незалежно від вашого положення по відношенню до екрану. Поєднання параметрів яскравості (300 кд / м2) і контрастності (2000: 1) дозволяє пристрою передавати реалістичне зображення. Формат екрану (16: 9) комфортний для перегляду всіх типів контенту. Насолоджуйтесь переглядом медіа з динамічними сценами завдяки короткому часу відгуку (6.5 мс).

Звук, гідний кінотеатру. Задіяна в Mystery потужна аудіосистема дозволить вам перенестися в захоплюючий світ медіа і отримати відчуття, ніби ви знаходитесь в самому центрі подій, які розгортаються на екрані. Аудіосистема представлена ??двома динаміками (2 х 8 Вт), які здатні створити комфортну акустичну середу фактично в будь-якому приміщенні. Застосована в даній моделі технологія Dolby Digital дозволяє створювати якісне об'ємне звучання.

Відкрийте захоплюючий світ цифрового телебачення. Насолоджуйтесь переглядом телеканалів з високою якістю зображення і звуку з Mystery серії MTV-26LT2. Він обладнаний тюнерами, які приймають сигнали діапазонів DVB-T, DVB-T2, а також DVB-C. Цифрове телебачення надає вам вибір з величезної кількості каналів завдяки чому ви завжди зможете знайти цікавий вам контент.

Комунікаційні можливості. Дана модель Mystery отримала роз'єми HDMI і VGA, що дозволить вам використовувати телевізор в якості монітора для ПК або підключати до нього ігрові консолі. Пристрій оснащений портом USB завдяки чому ви можете дивитися медіафайли з флеш-накопичувачів. Також телевізор обладнаний гніздом для підключення навушників.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані