Телевізор Vinga L32HD21B - AT022112 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Vinga L32HD21B - AT022112 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Vinga L32HD21B

Телевізор Vinga L32HD21B - AT022112

Код товару: AT022112
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 31.5'', Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 60 Гц, Колір панелі чорний, VESA VESA (200х100мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Диагональ экрана 31.5
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200х100мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 8мс
Технологии улучшения изображения Dynamic Noise Reduction
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 2 х 6 Вт
Інтерфейси підключення Composite, Component, Scart, D-sub, 3 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 1 х USB
Энергопотребление 65 Вт
Размеры с подставкой 730 х 234 х 470 мм
Размеры без подставки 730 х 77 х 429 мм
Вес с подставкой 3.95
Підтримувані формати PNG, JPEG, BMP, WMA, WAV, MP3, MPEG-2, MOV, MKV, AVI
Вес без подставки 3.87
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор Vinga L32HD21B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga L32HD21B
– якісний і доступний телевізор. Пристрій відрізняється привабливим й стильним дизайном, а також гарантує високу якість зображення. Екран має діагональ 31.5 дюймів та роздільну здатність 1366x768 пікселів. Завдяки яскравості 200kd/m2 та контрастності 1200:1 телевізор Vinga L32HD21B робить зображення реалістичним і насиченим. Технологія миттєвого відгуку виключає ефект зависання відео. Об'ємний звук гарантують динаміки потужністю 2х6 Вт.



Телевізор підтримує такі сучасні формати: PNG, JPEG, BMP, WMA, WAV, MP3, MPEG-2, MOV, MKV, AVI. Внаслідок оптимальних габаритів модель чудово виглядає як в невеликих кімнатах, так і в просторих апартаментах. Пристрій має велику кількість інтерфейсів, тому дозволяє під'єднати мультимедійний плеєр, зовнішній накопичувач, ПК або планшет. Телевізор Vinga L32HD21B ідеально підходить для перегляду улюблених передач, відеокліпів і фільмів.



Сучасне цифрове телебачення стає доступним завдяки наявності вбудованого тюнера DVB-T2. Дисплей з вузькою рамкою стильно виглядає в будь-якому інтер'єрі, а яскрава передача кольорів плюс стабільне зображення робить перегляд максимально комфортним. Чудові технічні характеристики перетворюють перегляд улюблених фільмів, мультиків та спортивних трансляцій у захопливе видовище.



Ціна Vinga L32HD21B є оптимальною у порівнянні з аналогами конкурентів, що робить даний телевізор вигідним придбанням.

Купити Vinga L32HD21B
– відмінне рішення для людини, яка хоче поєднати розумну вартість і широкі мультимедійні можливості. Інтернет-магазин ITbox.ua пропонує телевізор Vinga за оптимальною ціною з доставкою по Києву та в інші міста України.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані