Телевізор Vinga L39HD20B - AT023204 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Vinga L39HD20B - AT023204 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Vinga L39HD20B

Телевізор Vinga L39HD20B - AT023204

Код товару: AT023204
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 38.5", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 60 Гц, Колір панелі чорний, VESA VESA (200x200мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Диагональ экрана 38.5
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 8мс
Технологии улучшения изображения Dynamic Noise Reduction
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 2 х 7 Вт
Інтерфейси підключення Composite, Component, Scart, 3 х HDMI, Headphone, CI, 2 х USB
Энергопотребление 65 Вт
Размеры с подставкой 891 х 220 х 557 мм
Размеры без подставки 891 х 88 х 514 мм
Вес с подставкой 6.2
Підтримувані формати PNG, JPEG, BMP, WMA, WAV, MP3, MOV, MKV, AVI
Вес без подставки 6 кг
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор Vinga L39HD20B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Vinga L39HD20B
– це якісний пристрій з привабливими технічними характеристиками за прийнятну вартість. Модель Vinga L39HD20B має діагональ екрану 38.5 дюймів та роздільну здатність 1366x768 пікселів.



Малий час відгуку матриці (8mc) виключає зависання і гальмування зображення під час перегляду динамічних сцен. Завдяки унікальній технології Dynamic Noise Reduction, зображення відрізняється реалістичністю та чудовим відтворенням кольорів.



Телевізор підтримує популярні формати відео: PNG, JPEG, BMP, WMA, WAV, MP3, MOV, MKV, AVI, тому завантажені в інтернеті фільми та серіали можна сміливо переглядати у високій якості. Об'ємний звук забезпечують динаміки потужністю 2х7Вт. Конструкція телевізора передбачає безліч портів для підключення зовнішніх пристроїв: комп'ютера, ноутбука, планшета або плеєра. Телевізор має наступні роз'єми: Composite, Component, Scart, 3хHDMI, Headphone, CI, 2хUSB, що є додатковою перевагою.



Стильний і елегантний дизайн телевізора Vinga L39HD20B чудово виглядає в будь-якому інтер'єрі, а компактні розміри й невелика вага дозволяють встановити його на підставку або повісити на стіну. Дисплей з вузькими рамками та якісна матриця дозволяють по-новому поглянути на улюблені телепередачі, мультики та спортивні трансляції. Сучасне цифрове телебачення залишається доступним без придбання додаткових пристроїв і модулів завдяки вбудованому тюнеру DVB-T2. За подібний функціонал ціна Vinga L39HD20B повністю виправдана.



Телевізор Vinga L39HD20B – це оптимальне співвідношення ціна/якість для естетичної насолоди від яскравого і реалістичного зображення. Перегляд програм, мультфільмів і відео перетворять повсякденне дозвілля у приголомшливе мультимедійне враження. В інтернет-магазині ITbox.ua можна

купити телевізор Vinga L39HD20B
з доставкою по Києву та в інші міста України. На даний товар можна оформити кредит.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані