TUF3-GTX1660-A6G-GAMING - AT236956 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на TUF3-GTX1660-A6G-GAMING - AT236956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING
TUF3-GTX1660-A6G-GAMING

TUF3-GTX1660-A6G-GAMING - AT236956

Код товару: AT236956
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Виробник ASUS; Клас ігрова

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Максмально подключаемых мониторов 3
Порт DisplayPort (mini/micro) 1 x DisplayPort v1,4
Порт HDMI (mini/micro) 1 x HDMI v2,0b
Порт DVI 1 x Dual-link DVI-D
Підсвітка подсветка корпуса
Занимаемых слотов (ширина) 2,7
Версия OpenGL 4.5
Тип упаковки коробка
Количество ядер CUDA 1408
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Технологии ASUS GPU Tweak II, NVIDIA ANSEL, NVIDIA GeForce Experience
Дополнительное питание 8 pin
Опис

Придбати Відеокарта ASUS GeForce GTX1660 6GB GDDR5 TUF Gaming (TUF3-GTX1660-A6G-GAMING) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ASUS TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 Advanced Edition 6GB GDDR5: висока частота кадрів – це просто!

  • Графічний процесор GeForce GTX 1660 створений на базі високопродуктивної мікроархітектури NVIDIA Turing.
  • Трансляція ігрового процесу: апаратний декодер, вбудований у процесор GTX 1660, оптимізований під програму Open Broadcaster Software.
  • Додаток GeForce Experience для оновлення драйверів та оптимізації ігрових налаштувань. Також з його допомогою можна записувати відео, робити скріншоти та вести прямі трансляції ігрового процесу.
  • Подвійні шарикопідшипники, що використовуються у вентиляторах, мають вдвічі більший термін служби, ніж традиційні підшипники ковзання.
  • Технологія DirectCU III: прямий контакт між мідними тепловими трубками та графічним процесором.
  • Пилонепроникні вентилятори: сертифіковані за стандартом IP5X.
  • Технологія Auto-Extreme: покращує надійність готового продукту завдяки повністю автоматизованому процесу виробництва.
  • Підсилювальна пластина запобігає пошкодженню компонентів пристрою під час його транспортування та встановлення.
  • Додаток GPU Tweak II: дозволяє здійснювати моніторинг та керування всіма параметрами відеокарти.
  • Тестування сумісності у рамках програми TUF Gaming Alliance.
  • 144-годинна програма валідації: суворі тести гарантують надійну роботу пристрою та сумісність із популярними іграми.

Особливо надійна відеокарта

Бездоганна надійність, широка сумісність та високапродуктивність – відеокарта TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 робить все це доступним у рамках екосистеми пристроїв серії TUF. Вона оснащується ефективним кулером з трьома довговічними вентиляторами, що працюють на подвійних шарикопідшипниках і мають сертифікацію пиленепроникності IP5X. Міцна підсилювальна пластина запобігає вигину друкованої плати, а повністю автоматизований процес виробництва (технологія Auto-Extreme) гарантує ідеальну якість кінцевого продукту.

Подвійний шарикопідшипник. Довговічні вентилятори

Подвійний шарикопідшипник, що використовується у вентиляторах даної відеокарти, має вдвічі більший термін служби, ніж традиційні підшипники ковзання.

DirectCU III. Прямий контакт

Щоб покращити відведення тепла, мідні теплові трубки кулерабезпосередньо контактують із поверхнею графічного процесора.

Сертифікація IP5X. Пилонепроникні вентилятори

Пил – ворог номер один для вентиляторів. Очистити їх лопаті нескладно, проте розібрати корпус відеокарти, щоб дістатися до них, може виявитися непростим завданням. Ось чому дана модель оснащується пиленепроникними вентиляторами, що відповідають стандарту IP5X. Завдяки їм ефективність охолодження пристрою не знижуватиметься з часом.

Технологія Auto-Extreme. Автоматизований процес виробництва

Процес виготовлення цієї відеокарти повністю автоматизований. Технологія Auto-Extreme дозволяє здійснювати паяння всіх елементів за один етап, що зменшує термічне навантаження на компоненти та робить непотрібним застосуваннятвердих хімікатів для очищення. Результат – менший вплив виробництва на довкілля, економія електроенергії та надійніший кінцевий продукт.

Підсилювальна пластина. Надійний захист

Друковану плату відеокарти захищає міцна підсилювальна пластина, встановлена на зворотному боці. Крім того, ця пластина прикріплена до кожуха кулера, створюючи з ним єдину жорстку раму, яка запобігає пошкодженню компонентів пристрою під час його транспортування та встановлення.

GPU Tweak II Моніторинг та налаштування

У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачеві повний контроль за графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботу вентиляторів,відстежувати дані апаратного моніторингу тощо. Ця утиліта допоможе вам отримати максимум з вашої нової відеокарти!

XSplit. Професійний стрімінг

До цієї відеокарти ASUS додається безкоштовна ліцензія на утиліту XSplit Gamecaster, призначену для трансляції ігрового процесу в Інтернеті. Чекаємо на вас онлайн!

144-годинна програма валідації. Дуже суворі тести

У процесі виробництва дана відеокарта проходить випробування на безперервну роботу протягом 144 годин, стрес-тест під високим навантаженням з використанням бенчмарку 3DMark та перевірку сумісності з популярними іграми, такими як Fortnite, League of Legends, Overwatch та PlayerUnknown's Battlegrounds.

Сумісність. Разом – краще!

Пристрої ASUS серії TUF Gaming та продукти наших партнерів, що випускаються під маркою TUFGaming Alliance піддаються спеціальним тестам на сумісність. Зокрема, ця відеокарта була перевірена разом із материнськими платами TUF Gaming, щоб переконатися в їхній бездоганній роботі в рамках однієї конфігурації. Крім апаратної сумісності, враховується і естетична – всі пристрої TUF Gaming Alliance оформлені в єдиному стилі.

Технологія NVIDIA G-Sync. Адаптивна синхронізація

Дана відеокарта підтримує технологію адаптивної синхронізації NVIDIA G-Sync, яка усуває неприємні ефекти, такі як розрив кадру і пригальмовування картинки в іграх.

Елегантне підсвічування

Незручно і дуже стильно - на кожусі відеокарти є смужка, що підсвічується, що вносить елемент елегантності в її дизайн.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані