Телевізор SATURN LED22FHD400U - AT023896 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SATURN LED22FHD400U - AT023896 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор SATURN LED22FHD400U
Телевізор SATURN LED22FHD400U
Телевізор SATURN LED22FHD400U
Телевізор SATURN LED22FHD400U
Телевізор SATURN LED22FHD400U
Телевізор SATURN LED22FHD400U

Телевізор SATURN LED22FHD400U - AT023896

Код товару: AT023896
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ экрану 22", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 60 Гц, Тип тюнеру аналоговий, Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Диагональ экрана 22
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Цвет панели Чорний
Время отклика матрицы 3.7мс
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 2 x 3 Вт
Інтерфейси підключення композитный, компонентный, USB, VGA, разъем для наушников 3.5 мм, HDMI
Підтримувані формати AVI, MP4, TS, TRP, MKV, MOV, MPG, DAT, VOB, rm, rmvb, MP3, M4A, AAC, JPG, JPEG, BMP, PNG
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор SATURN LED22FHD400U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор

SATURN LED22FHD400U

- це універсальний телевізор, який об'єднує в собі потужний функціонал і бездоганний стиль. Всі члени сім'ї оцінять високу якість зображення на великому 22-дюймовому Full HD екрані. Мінімалістичний дизайн, яскраві кадри і прекрасний звук — відмінний вибір для будь-якої кімнати в будинку.

Full HD LED — висока контрастність і чудове зображення
Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні моделі HD телевізорів володіють певними можливостями, але ми очікуємо більшого. Уявіть чітку деталізацію в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю і реалістичною передачею кольору для природного зображення, яке ніби оживає на очах.

Неймовірна якість зображення
Світлодіодна технологія є найбільш передовою з усіх доступних технологій. В даному телевізорі поєднуються привабливий мінімалістичний дизайн з приголомшливою якістю зображення при самому низькому енергоспоживанні в цій категорії. Ще однією перевагою для навколишнього середовища є те, що при використанні світлодіодної технології підсвічування не використовуються шкідливі для здоров'я матеріали. За допомогою світлодіодного підсвічування досягаються низьке енергоспоживання, висока яскравість, контрастність, чіткість і насичені кольори.

USB для відтворення мультимедійного контенту
Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач через USB-вхід телевізора і дивіться фотографії, відео або слухайте музику, використовуючи зручний екранний оглядач.

HDMI для зручності підключення
Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео, так і аудіосигнал від пристрою на телевізор, вирішує проблему поплутаних проводів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела.

Вхід для комп'ютера
Вхід для комп'ютера дозволяє використовувати телевізор як монітор комп'ютера використовуючи кабель HDMI-DVI (для цифрового сигналу), або кабель VGA (для аналогового сигналу).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані