Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING - AT277915 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING - AT277915 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING

Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING - AT277915

Код товару: AT277915
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сімейство графіки - NVIDIA, Графічний чіп - GeForce GTX 1650 SUPER, інтерфейс - PCI-Express x16 3.0, об'єм вбудованої пам'яті - 4 ГБ, тип пам'яті - GDDR 6, розрядність шини пам'яті - 128 Bit, частота ядра (Base) - 153 частота пам'яті - 12002 MHz, роз'єм - 2 х HDMI, 2 x DisplayPort, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - кулер, радіатор, роз'єм додаткового живлення - 6 pin, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Объем встроенной памяти 4 ГБ
Разрядность шины памяти 128 Bit
Тип пам'яті GDDR 6
Інтерфейс PCI-Express x16
Семейство графики nVidia
Разъемы 2 х HDMI
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения + радиатор, кулер
Разъемы дополнительного питания 6-pin
Частота ядра (Base) 1530 MHz
Частота ядра (Boost) 1770 MHz
Частота памяти 12002 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Количество вентиляторов 2шт
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 350 Вт
Графический чип GeForce GTX 1650 SUPER
Версия DirectX 1.2
Версия OpenGL 4.6
Размеры (мм) 243 x 130 x 47 мм
Штрихкод 4718017557610
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 SUPER 4096MB ROG STRIX ADVANCED GAMING (ROG-STRIX-GTX1650S-A4G-GAMING) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

GeForce GTX 1650 Super - до 50% швидше, ніж оригінальний GTX 1650 і в 2 рази швидше, ніж GTX попереднього покоління 1050. Відеокарта працює на архітектурі NVIDIA Turing та надшвидкої пам'яті GDDR6.

Захисна панель
Щільно упакована плата GTX 1650 Super посилена алюмінієвою задньою панеллю, яка додає структурну жорсткість, допомагаючи запобігти вигину друкованої плати та захистити компоненти.

ROG Strix
Відеокарта ROG Strix дає вам повний контроль над продуктивністю та естетикою; Удосконалений дизайн вентиляторів Axial-Tech забезпечує низьку температуру відеокарти, а програмне забезпечення GPU Tweak дозволяє точно налаштувати будь-якіпараметри. Якщо ви шукаєте карту, здатну забезпечити плавну частоту кадрів при роздільній здатності Full HD, то ROG Strix GeForce GTX 1650 Super виявиться гарним варіантом.

Технологія Auto-Extreme
Всі відеокарти лінійки GTX 1650 Super виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти і дозволяє уникнути використання агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

GPU Tweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючитактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, налаштування напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея, що налаштовується. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

NVIDIA G-SYNC
GTX 1650 Super оснащена технологією дисплею NVIDIA G-SYNC для максимально плавної та швидкої гри, що виключає розриви кадрів та мінімізацію затримки введення сигналу. Насолоджуйтесь найновішими шутерами від першої особи, спортивними іграми та пригодницькими історіями на супер-високій частоті зміни кадрів навіть за найвищих налаштувань графіки.

Asus FanConnect II
Технологія Asus FanConnect II означає, що на відеокартіє пара 4-контактних роз'ємів для підключення корпусних вентиляторів з регулюванням по ШІМ або напруги. Зміна їх швидкості складає основі температури центрального чи графічного процесора. Крім того, користувачеві надається можливість гнучкого налаштування алгоритму регулювання.

Підсвічування Aura
Стильне світлодіодне підсвічування Aura, реалізоване на кожусі та підсилювальній пластині відеокарти, підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні з візуальними ефектами, що зачаровують. Її колір може змінюватися в залежності від температури або такт вашої улюбленої музики. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвічування різних компонент синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync - їм відзначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвічування Asus!

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані