Ніж Ganzo G7471 черный (G7471-BK) - AT028582 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7471 черный (G7471-BK) - AT028582 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Ganzo G7471 черный (G7471-BK)

Ніж Ganzo G7471 черный (G7471-BK) - AT028582

Код товару: AT028582
Немає в наявності
Короткий опис:
Довжина клинка 89 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 162 г, Загальна довжина 210 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті стеклотекстолит G-10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 89 мм
Материал клинка сталь 440 C
Общая длина 210 мм
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти стеклотекстолит G-10
Замок Button Lock
Виробник Ganzo
Вага 162 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7471 черный (G7471-BK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Модель ножа Ganzo G7471 найбільш популярна серед любителів відпочивати за містом. Завдяки складаний конструкції, цей ніж зручно носити в кишені. Важливо і те, що за ним легко доглядати, а сам ніж - дуже довговічний. Основні матеріали для нього - це сталь 440С і склопластик.

Кишенькові ножі - це один з найпопулярніших варіантів для туристів і інших любителів відпочивати активно. Адже його зручно носити з собою навіть при відсутності чохла. У моделі Ganzo G7471 використовується сталь 440С. Даний сплав відноситься до сімейства нержавіючих, але має високу твердість. Зроблені з неї ножі, не потрібно часто підточувати і цілком можна використовувати в туристичних походах або на рибалці, коли можливий частий контакт клинка з водою.

Форма леза Ganzo G7471 - це Боуї. Вона легко впізнається по скосу частини обуха і піднятому вістря. Хоча зовні виглядає так, ніби-то у ножа полуторная заточка, ріжучакромка розташована виключно знизу. Для цієї моделі використовується гладка заточка, що вважається універсальним варіантом для ножів. Розмір клинка G7471 - 8,9 см. Ніж досить ломів, враховуючи, що товщина клинка - 0,33 мм.

Для рукоятки використовується два матеріали - це сталь і G10. З стали виконана основа і та частина, що розташовується ближче до леза. Накладки ж сформовані з композитного матеріалу, який набагато міцніше звичних варіантів пластика. G10 складається з епоксидних смол і скловолокна. Серед переваг цього матеріалу - стійкість до корозії та вигоряння на сонці, простота формування і велика довговічність.

Третій важливий елемент ножа - це замок. Він використовується для фіксації леза у відкритому вигляді, щоб користуватися ножем було безпечно. Для Ganzo G7471 виробники вибрали Auto Lock, який уможливлює відкриття ножа однією рукою.

Особливості:

  • форма леза ножа - боуї;
  • клинок заточений рівно;
  • тип обробки клинка - сатинування;
  • довжина леза ик дорівнює 8,9 см;
  • для клинка використовується сплав марки 440С;
  • деталі рукоятки зроблені з G10;
  • використовується замок моделі Auto Lock;
  • ніж Ganzo G7471 важить 162 грами;
  • загальна довжина ножа разом з рукояткою - 21 см.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані