Телевізор TOSHIBA 22S1650EV - AT028714 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор TOSHIBA 22S1650EV - AT028714 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор TOSHIBA 22S1650EV

Телевізор TOSHIBA 22S1650EV - AT028714

Код товару: AT028714
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 22", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 50 Гц, Колір панелі чорний, VESA н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TOSHIBA
Диагональ экрана 22
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Тип подсветки LED подсветка
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 8 Вт
Інтерфейси підключення Component, 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 1 х USB
Размеры с подставкой 550 x 360 x 144 мм
Размеры без подставки 550 x 327 x 66 мм
Підтримувані формати JPEG, WMA, MP3, MPEG-4, MKV
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор TOSHIBA 22S1650EV Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сучасний телевізор
Телевізор Toshiba 22S1650EV – це чудовий телевізійний монітор з діагоналлю 22 дюйма і роздільною здатністю HD Ready – 1366 на 768 пікселів, від одного з провідних світових брендів побутової та промислової електронної техніки.

Найважливіші характеристики
Телевізор Toshiba 22S1650EV дає високу контрастність 3000:1 і відмінну максимальну яскравість 230 Кд/кв. метр. Зображення налаштовується плавно, та у відповідності з вимогами користувача. Вбудований аналоговий декодер для найпоширеніших систем стиснення ТВ-зображень – PAL і SECAM. Для попередньо встановленого відображення екрана, можна використовувати декілька швидко перемикаються режимів: Standard, Soft, User і Dynamic. Телевізор може приймати цифровий сигнал і підтримувати популярні формати MP3, WMA, MPEG4, MKV, JPEG для перегляду фото та відео з флеш-носія. Тюнер приймає сигнал DVB-C, DVB-T2, DVB-T. Є два HDMI коннектора, роз'єм для навушників, компонентні роз'єми, вхід VGA, коаксіальний вхід. Телевізор споживає при значній діагоналі і численних функціях, всього 30 Вт у режимі роботи і не більше 0,5 Вт, в очікуванні включення. Пристрій має режим енергозбереження. Може закріплюватися на стіну. Є в комплекті пульт дистанційного керування.

Для відпочинку
Телевізор Toshiba 22S1650EV – відмінний домашній телевізор для відпочинку та приємного вечора, проведеного з улюбленими фільмами і серіалами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані