Телевізор MYSTERY MTV-2430LW - AT028872 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор MYSTERY MTV-2430LW - AT028872 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор MYSTERY MTV-2430LW

Телевізор MYSTERY MTV-2430LW - AT028872

Код товару: AT028872
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 24", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Тип тюнеру аналоговий, Колір панелі чорний, VESA н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MYSTERY
Диагональ экрана 24
Тип телевизора LED
Тип тюнера аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Время отклика матрицы 5мс
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 2 x 8 Вт (16 Вт)
Інтерфейси підключення Composite, Component, D-sub, 2 х HDMI, Антенный, Headphone
Энергопотребление 50 Вт
Частота обновления 50Гц
Підтримувані формати JPEG, MP3, MPEG-4
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор MYSTERY MTV-2430LW Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор MYSTERY MTV-2430LW - хороший телевізор для дому та офісу. Апарат має компактні розміри і низьке енергоспоживання. Технологія світлодіодного, присутня в девайсе, сприяє поліпшенню якості зображення. Також дана технологія підсвічування має дуже великий ресурс, який може досягати 20000 годин. Дивіться свої улюблені телепередачі та фільми в хорошій якості.

Якість звуку також знаходиться на гідному рівні. Звукове оформлення забезпечується вбудованою стереосистемою телевізора. Її потужність досягає 16 Ватт, чого більш ніж достатньо для комфортного перегляду. Модель представлена ??в типовому оформленні, відповідаючи тенденціям в цій категорії електроніки. Телевізор MYSTERY MTV-2430LW поміщений в добре продуманий бокс. Пристрій буде відмінно поєднуватися з інтер'єром вашої квартири або офісу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані